Ocaklı’dan Ağva Bölgesine Ziyaret: “Şile’nin Geleceğini Şekillendireceğiz”

Ocaklı’dan Ağva Bölgesine Ziyaret: “Şile’nin Geleceğini Şekillendireceğiz”
İlhan Ocaklı, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor: “Şile İçin ve Hemşehrilerimiz İçin Çalışıyoruz”
Ocaklı’dan Ağva Bölgesine Ziyaret: “Şile’nin Geleceğini Şekillendireceğiz”

Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın 2024 adayı İlhan Ocaklı, seçim çalışmaları kapsamında Ağva bölgesinin yakınındaki Bucaklı ve Kadıköy mahallelerini ziyaret etti. Ocaklı, burada yaptığı ve yapacağı projeleri anlattı.

haber arası detay

Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın 2024 adayı İlhan Ocaklı, Ağva bölgesine yakın Bucaklı ve Kadıköy mahallelerini ziyaret ederek, köy hayatını korumak ve geliştirmek için yaptıkları ve yapacakları çalışmaları paylaştı

Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın 2024 adayı İlhan Ocaklı, seçim çalışmaları çerçevesinde Ağva bölgesine yakın Bucaklı ve Kadıköy mahallelerine gitti. Ocaklı, burada vatandaşlarla buluşarak, Şile’nin marka değerini artırmak için çalıştıklarını söyledi.

Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın 2024 seçimlerindeki adayı İlhan Ocaklı, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ocaklı, son olarak Ağva bölgesinin yakınındaki Bucaklı ve Kadıköy mahallelerini ziyaret etti. Ocaklı, burada mahalleliyle bir araya gelerek, Şile Belediyesi’nin 2019’dan bu yana yaptığı ve yapmayı planladığı projeleri anlattı.

Ocaklı, mahalle ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Bu kutlu davada bize her zaman destek olan ve dua eden tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Şile Belediyesi olarak, ilçemizin köy hayatını korumak ve geliştirmek için çalışıyoruz. Üreticilerimize, çiftçilerimize, hayvan yetiştiricilerimize destek oluyoruz. 2019’dan beri 42 yeni köy fırını yaptık, 53 fırını da onardık. Ekşi mayalı köy ekmeklerimiz, 6 Şubat depreminde afetzedelere umut oldu. Analarımızın emeğine minnettarız. Bu büyük ve güzel aileyle daha çok iş başaracağız.” dedi.

Ocaklı, Şile’nin mahallelerinin ihtiyaçlarını karşılamak için 2019’dan bu yana 82 milyon TL’lik kaynak kullandıklarını belirterek, “Hemşehrilerimizin desteğiyle, Şile’nin geleceğini şekillendirmeye devam edeceğiz. Mahallelerimizde yaptığımız bakım, onarım ve yenileme çalışmalarıyla, Şile’nin her noktasına hizmet götürüyoruz. Sunmaya da devam edeceğiz.” diye konuştu.

Ocaklı, Şile’nin marka değerini artırmak için çalıştıklarını da vurgulayarak, “Şile Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın 2024 adayı olarak, Şile için ve hemşehrilerimiz için çalışıyoruz. Seçim çalışmalarımız kapsamında, Kadıköy ve Bucaklı mahallelerimizi ziyaret ettik. Hemşehrilerimizle buluştuk, talep ve önerilerini dinledik. Şile’nin her kesimine, her alana, gerçek belediyecilik anlayışıyla dokunacağız.” ifadelerini kullandı.

Ocaklı’nın ziyaretleri sırasında, vatandaşların ilgi ve sevgisi dikkat çekti. Ocaklı, mahalle sakinleriyle sohbet ederek, fotoğraf çektirdi.

Yorum Yaz