Ahmet Aydın Kimdir? Seferihisar’ın Yeni Belediye Başkan Adayı Hakkında Bilgiler

Ahmet Aydın Kimdir? Seferihisar’ın Yeni Belediye Başkan Adayı Hakkında Bilgiler
979 doğumlu Ahmet Aydın, Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden mezun oldu ve Amerika Birleşik Devletleri’nde Yabancı Dil ve İşletme Yüksek Lisansı’nı tamamladı.
Ahmet Aydın Kimdir? Seferihisar’ın Yeni Belediye Başkan Adayı Hakkında Bilgiler

AK Parti’nin İzmir’deki ilçe belediye başkan adaylarının tanıtımı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen etkinlikte, AK Parti ve MHP’nin İzmir ilçe belediye başkan adayları kamuoyuna duyuruldu. AK Parti Seferihisar Belediye Başkan Adayı olarak Ahmet Aydın’ın ismi açıklandı.

haber arası detay

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin İzmir’deki 5 ilçede Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) adayını destekleyeceğini belirtti. İzmirlilere seslenen Erdoğan, “Ne İzmir ne de İzmirlilik kimsenin tekelinde değildir. Türkiye’de artık sadece şovla, algıyla belediye başkanlığı yaparak şehirlerin yıllarını heba etme devri sona erdi. Bu şehre aşkla, sevdayla, azimle hizmet eden herkes İzmirlidir” dedi.

Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın, adaylığı resmen açıklandıktan sonra duygularını paylaştı. Aydın, “15 yılda yapılmayan hizmetleri 5 yılda yapacağız” diyerek hedeflerini belirtti. Aydın, “5 yılda ilçemizin bütün sorunları hakkında hem bilgi sahibi olduk, bunlara yaklaşım noktasında nasıl bir yol izleyeceğimizi tecrübe ettik. Bunlarla ilgili ciddi proje çalışmalarımız meydana geldi. Onların da büyük bir bölümünü tamamladık. Bundan sonra yetkinin artık en kısa zamanda bize verileceğini ve 15 yılda Seferihisar’da yapılmayan hizmetlerin nasıl yapılacağını göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Ahmet Aydın, 1979 yılında Trabzon’un Of ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini Seferihisar’da tamamlayarak 2002 yılında Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. Amerika Birleşik Devletleri’nde Yabancı Dil ve İşletme Yüksek Lisansı’nı tamamlayan Aydın, 2007 yılından itibaren “proje ve inşaat” sektörlerinde kendi şirketinde faaliyet göstermektedir. Aydın, 2018-2019 yılları arasında AK Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı’nda AR-GE görevinde bulunarak, 2019-2023 yılları arasında AK Parti Seferihisar

AK Parti'nin İzmir'deki ilçe belediye başkan adaylarının tanıtımı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti ve MHP'nin İzmir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. AK Parti Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın oldu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İzmir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. AK Parti, 5 ilçede Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) adayını destekleyecek. İzmirlilere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ne İzmir ne de İzmirlilik kimsenin tekelinde değildir. Türkiye’de artık sadece şovla, algıyla belediye başkanlığı yaparak şehirlerin yıllarını heba etme devri sona erdi. Bu şehre aşkla, sevdayla, azimle hizmet eden herkes İzmirlidir. İzmir halkını tıpış tıpış sandığa gidip kendilerine oy verecek güruh olarak görenler, bu şehrin insanlarının gönlünü kazanmak için niye uğraşsın? İzmir'in bu seçimlerde kendisini yıllardır ihmal edenlerden sandıkta hesap soracağına, tercihini gerçek belediyecilikten yana yapacağına yürekten inanıyorum. Biz, İzmir'e efendi olmaya değil, bu şehrin ve insanlarının hizmetkarı olmaya talibiz" ifadelerini kullandı.

Ahmet Aydın: “15 yılda yapılmayan hizmetleri 5 yılda yapacağız”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı resmen açıklandıktan sonra duygu ve düşüncelerini aktaran Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın, “Biz bu işe bugün başlamıyoruz. Aslında 5 yıl önce başlamıştık hedeflerimize ulaşmak için. Belediye Başkan Adaylığı sadece hizmetlerimizi artırarak devam edebilmesi için yeni bir basamak oluyor. 5 yılda ilçemizin bütün sorunları hakkında hem bilgi sahibi olduk, bunlara yaklaşım noktasında nasıl bir yol izleyeceğimizi tecrübe ettik. Bunlarla ilgili ciddi proje çalışmalarımız meydana geldi. Onların da büyük bir bölümünü tamamladık. Bundan sonra yetkinin artık en kısa zamanda bize verileceğini ve 15 yılda Seferihisar’da yapılmayan hizmetlerin nasıl yapılacağını göstereceğiz. Başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hamza Dağ ile inşallah 1 Nisan sabahı İzmir ve Seferihisar'ımızın makus talihini değiştireceğiz” dedi.

AHMET AYDIN KİMDİR?
Ahmet Aydın, 1979 yılında Trabzon'un Of ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini Seferihisar’da tamamlayarak 2002 yılında Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. Amerika Birleşik Devletleri'nde Yabancı Dil ve İşletme Yüksek Lisansı'nı tamamlayan Aydın, 2007 yılından itibaren "proje ve inşaat" sektörlerinde kendi şirketinde faaliyet göstermektedir.

2007’de Seferihisar Karadenizliler Derneği, 2013’te Seferihisar Genç İşadamları Derneği’nde Genel Sekreterlik görevlerinde bulundu. 2018-2019 yılları arasında AK Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı'nda AR-GE görevinde bulunarak, 2019-2023 yılları arasında AK Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı'nı üstlendi. Ankara ile Seferihisar arasında köprü kurarak, AK Parti Genel Merkezi ve İzmir Milletvekilleri ile işbirliği içinde ilçedeki sorunların çözümüne odaklandı. İyi derecede İngilizce bilen Aydın, evli ve üç çocuk babasıdır.

Yorum Yaz