AK Parti ve MHP Seferihisar'da El Ele: Cumhur İttifakı'nın İzmir'deki İlk Adımı

AK Parti ve MHP Seferihisar'da El Ele: Cumhur İttifakı'nın İzmir'deki İlk Adımı
Cumhur İttifakı, Seferihisar, yerel seçim, Hamza Dağ,AK Parti, MHP, gönül belediyeciliği
AK Parti ve MHP Seferihisar'da El Ele: Cumhur İttifakı'nın İzmir'deki İlk Adımı

Seferihisar, Cumhur İttifakı'nın İzmir'deki ilk meşalesi oldu. AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatları, yerel seçim startını vermek üzere bir araya geldi. Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'a destek mesajları gönderdiler.

haber arası detay

AK Parti ve MHP Seferihisar İlçe Yönetim Kurulları, Seferihisar'ın daha yaşanabilir bir kent olması hedefiyle bir araya geldi. Toplantıda, Cumhur İttifakı'nın Seferihisar'ı daha güçlü bir geleceğe taşıma parolasıyla birlikte ortak vizyonlarını güçlendirmeyi hedeflediklerini belirttiler.

Toplantıya, AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, MHP Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Şeremet, AK Parti Seferihisar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet İpekçi, MHP Seferihisar Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Cingöz, Cumhur İttifakı Seferihisar Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Avcı, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Ülkü Ocağı Başkanı, AK Parti Seferihisar Koordinatörü ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin istikrarı ve geleceği için önemli bir adım olduğunu söyledi. Aydın, "Cumhur İttifakı, milletimizin iradesini, birliğini ve beraberliğini temsil ediyor. Biz de Seferihisar'da bu ittifakın ruhuna uygun bir şekilde çalışıyoruz. Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hamza Dağ'a güzel temenni ve desteklerimizi iletiyoruz. İnşallah 31 Mart'ta hem İzmir'de hem de Seferihisar'da Cumhur İttifakı'nın zaferini kutlayacağız." dedi.

MHP Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Şeremet de Cumhur İttifakı'nın Seferihisar'da güçlü bir şekilde temsil edildiğini vurguladı. Şeremet, "Cumhur İttifakı, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, devletimizin bekası için mücadele eden bir ittifaktır. Biz de MHP olarak bu ittifakın bir parçası olarak Seferihisar'ın daha iyi hizmet alması için çalışıyoruz. Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Hamza Dağ'a başarılar diliyoruz. Seferihisar'ın sorunlarını çözecek, projeler üretecek, halkımızın taleplerine kulak verecek bir belediye başkanı adayı çıkaracağız." diye konuştu.

Toplantının sonunda, Cumhur İttifakı Seferihisar Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Avcı, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Avcı, "Cumhur İttifakı, Seferihisar'ın kaderini değiştirecek bir ittifaktır. Biz de bu ittifakın aday adayı olarak Seferihisar'ı daha yaşanabilir bir kent yapmak için hazırız. Gönül Belediyeciliği ilkesiyle Seferihisar'ı buluşturmak adına AK Parti ve MHP Seferihisar İlçe Teşkilatları olarak istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Cumhur İttifakı olarak 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerini zaferle taçlandırarak, daha yaşanabilir bir Seferihisar için yola çıkıyoruz. Hazırız, kararlıyız." şeklinde konuştu.

Toplantı, Cumhur İttifakı'nın Seferihisar'da ilk meşalesinin yakılmasıyla sona erdi. Toplantıya katılanlar, Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ'a sevgi ve destek gösterilerinde bulundular.

Yorum Yaz