Aliağa Belediyesi 2024 Planlarını Mecliste Açıklıyor

Aliağa Belediyesi 2024 Planlarını Mecliste Açıklıyor
Şakran Pazarı Kapalı Alana Taşınıyor: Aliağa Belediye Meclisi Toplanıyor
Aliağa Belediyesi 2024 Planlarını Mecliste Açıklıyor

Aliağa Belediye Meclisi, 2024 yılının ilk toplantısını 2 Ocak 2024 Salı günü saat 18.00’de gerçekleştirecek. Belediye Başkanı Serkan Acar’ın yöneteceği toplantıda, belediyenin 2024 yılına ilişkin planları ve projeleri görüşülecek.

haber arası detay

Toplantının gündeminde 10 madde bulunuyor. Bunlardan ilki, 5 Aralık 2023 tarihli meclis tutanağının okunması ve onaylanması. Ardından, başkanlıktan gelen önergeler ve komisyondan gelen raporlar ele alınacak.

Başkanlıktan gelen önergeler arasında, 2024 yılı içerisinde meclis toplantı gün ve saatinin belirlenmesi, meclis toplantılarının kayıt altına alınarak canlı yayınlanması, başkan yardımcılarının ödeneğinin belirlenmesi, zabıta memurlarına maktu mesai ücretinin belirlenmesi, denetim komisyonu üyelerinin belirlenmesi gibi konular yer alıyor.

Ayrıca, mevcut Şakran Pazarı’nın kapalı pazar yerine taşınması hususu da oylamaya sunulacak. Bu konuda, belediye başkanı Serkan Acar, daha önce yaptığı açıklamada, “Şakran Pazarı’nı daha modern ve hijyenik bir alana taşıyarak, hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın rahat etmesini sağlayacağız. Kapalı pazar yerimiz, Şakran’ın çehresini değiştirecek bir proje olacak” demişti.

Aliağa Belediye Meclisi toplantısı, Aliağa Belediyesi kurumsal internet sitesi www.aliaga.bel.tr 'den ve Aliağa Belediyesi webtv’nin www.youtube.com/aliagatv adresinden canlı olarak yayınlanacak. Aliağa Belediyesi webtv yayını saat 17.00’den itibaren başlayacak.

Aliağa Belediye Meclisi toplantısının sonuçları, belediyenin resmi sosyal medya hesaplarından da duyurulacak. Aliağa Belediyesi, vatandaşların görüş ve önerilerini de dikkate alarak, Aliağa’nın daha yaşanabilir bir kent olması için çalışmalarını sürdürecek.


 

Yorum Yaz