Alperen Ocakları İzmir'de Buluştu: Vatanseverlik ve Yerel Seçimler Gündemde

Alperen Ocakları İzmir'de Buluştu: Vatanseverlik ve Yerel Seçimler Gündemde
 Öksüz, CHP'nin İzmir'de rahat bir seçim kazanacağı öngörüsünü "1 Nisan şakası"na benzetti.
Alperen Ocakları İzmir'de Buluştu: Vatanseverlik ve Yerel Seçimler Gündemde

Alperen Ocakları İzmir İl Başkanlığı'nın düzenlediği iftar programında vatanseverlik ve yaklaşan yerel seçimler konuşuldu. BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, İzmir'in CHP'nin kalesi olmadığını ve yaklaşan seçimlerde değişim olacağını söyledi.

haber arası detay

İzmir Alperen Ocakları İftarda Buluştu: Vatanseverlik ve Yerel Seçimler Gündemde
Karabağlar'da düzenlenen iftar programında bir araya gelen Alperen Ocakları üyeleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Ramazan'ın manevi atmosferini paylaşırken güncel konularda da görüş alışverişinde bulundu.

Alperen Ocakları İzmir İl Başkanı Fatih Eser'in ev sahipliğinde gerçekleşen programa; Büyük Birlik Partisi (BBP) İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı İsmail Gemi, BBP Buca İlçe Başkanı Mustafa Göçmen ve çok sayıda davetli katıldı.

Ramazan'ın Burukluğu:

BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, yaptığı konuşmada bu yıl Ramazan ayının kendileri için her zamankine göre daha buruk geçtiğini belirterek, Gazze, Doğu Türkistan ve Ukrayna'da yaşanan zulümlere dikkat çekti. Emperyalizmin güç savaşında masumların hedef alındığını ve Türkiye'nin de çeşitli saldırılarla karşı karşıya olduğunu vurgulayan Öksüz, bu süreçte milli ve manevi değerlerin önemini hatırlattı.

Güçlü Türkiye İçin Birlik:

Öksüz, emperyal güçlerin sahadaki mücadelesinin artması karşısında Türkiye'nin her zamankinden daha güçlü ve birlik içinde olması gerektiğini savundu. Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun sözlerini hatırlatan Öksüz, "Kan dökmeyi seven bir millet değiliz ancak söz konusu vatansa dünyanın şah damarını keseriz." dedi.

İzmir'de Değişim Rüzgarı:

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili de konuşan Öksüz, İzmir'in CHP'nin kalesi olarak nitelendirilmesine itiraz ederek, kentin vatansever, Atatürkçü ve sağ tandanslı bir kimliğe sahip olduğunu söyledi. Sosyolojik bakış açısıyla İzmirlilerin vatanseverliğinden şüphe duyulamayacağını vurgulayan Öksüz, ana muhalefette yaşanan değişimle birlikte CHP'nin İzmir'de rahat bir seçim kazanacağı öngörüsünde bulundu.

Ancak Öksüz, Ak Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ ile birlikte sahada olduklarını ve sokaktaki tablonun CHP'nin öngörülerinin aksine olduğunu savundu. İzmirlilerin gerçek anlamda kendine dokunan hizmetler görmek istediğini belirten Öksüz, "Ben ana muhalefete acaba bu 1 Nisan şakası mı dedirtecek bir sonuç çıkacağını düşünüyorum. Kentimizin vites artırmasının önünde durulamayacağı kanaatindeyim." dedi.

İftar programının ardından Alperen Ocakları üyeleri ve davetliler sohbet ederek güncel konularda fikir alışverişinde bulundu.

 

Yorum Yaz