Ayvalık’ta Seçim Coşkusu: Başkan Ergin Mazbatasını Aldı

Ayvalık’ta Seçim Coşkusu: Başkan Ergin Mazbatasını Aldı
Ayvalık’ta Demokrasi Rüzgarları: Mesut Ergin Yeniden Başkan : Ayvalık halkı, Mesut Ergin’in ikinci kez belediye başkanı seçilmesiyle demokrasinin zaferini coşkuyla kutluyor.
Ayvalık’ta Seçim Coşkusu: Başkan Ergin Mazbatasını Aldı

Ayvalık’ta Yeni Dönem: Başkan Ergin Göreve Hazır : Mazbatasını alır almaz çalışmalara başlayan Başkan Ergin, Ayvalık için umut vaad eden projelerini duyurdu.

haber arası detay

Ayvalık’ta Demokrasinin Zaferi: Mesut Ergin Yeniden Başkan

Ayvalık, 31 Mart Pazar günü gerçekleşen yerel seçimlerin ardından, Mesut Ergin’in ikinci kez belediye başkanı olarak seçilmesiyle demokrasinin zaferini kutluyor. Ayvalık Adliye Binası önünde toplanan coşkulu kalabalık, Mesut Ergin ve CHP’li meclis üyelerinin mazbatalarını alışını sevgi gösterileriyle karşıladı.

YSK İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Yağmur Çaprak’tan Mazbatasını Alan Ergin, Halkın Güvenini Kazandı

Mazbatasını alır almaz halka hitap eden Başkan Ergin, oy veren vermeyen herkesin belediye başkanı olarak görev yapacağını vurgulayarak, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Ergin, “Bu mazbata, hepinizin verdiği emeklerin bir sonucudur. İnanıyorum ki bu dönem Ayvalık için her şeyin çok güzel olduğu bir süreç olacaktır,” diyerek optimizm ve kararlılıkla dolu bir dönemin başlangıcını müjdeledi.

Mesut Ergin: “Biz Gücümüzü Ayvalık’tan ve Ayvalık Halkından Alıyoruz”

Seçim sürecinin düzeyli ve olumlu bir atmosferde geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ergin, Ayvalık’ta yaşayan herkesin belediye başkanı olduğunu ve tüm belediye meclis üyelerinin Ayvalık halkının temsilcileri olduğunu belirtti. Ergin, “Önümüzde yapılacak çok iş var,” diyerek, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Ayvalık Belediyesi’nin tüm imkanları seferber ederek ilçeye en iyi hizmeti sunma sözü verdi.

Teşekkürler ve Gelecek Vaatleri

Mazbatasını aldıktan sonra, Başkan Ergin; CHP Genel Başkanı Özgür Özel, genel merkez, Balıkesir İl Başkanlığı, milletvekilleri ve CHP’li arkadaşlarının yanı sıra tüm Ayvalık halkına ve eşi Canan Ergin’e teşekkür etti. “Halkın Başkanı Mesut Ergin” sloganları eşliğinde belediye binasına geçen Başkan Ergin ve meclis üyeleri, Ayvalık için yeni bir sayfa açarak çalışmalarına hemen başladı.

Bu olay, Ayvalık’ta demokrasinin işleyişinin ve halkın iradesinin güçlü bir şekilde tezahür ettiğinin bir göstergesi olarak tarihe geçti. Başkan Ergin ve ekibinin önümüzdeki dönemde Ayvalık için vaat ettikleri hizmetler ve projeler, ilçenin geleceğini şekillendirecek ve halkın yaşam kalitesini artıracak önemli adımlar olarak görülüyor.

Yorum Yaz