Başkan Tekin’den Kitap Kafe Müjdesi: Torbalı’ya İki Yeni Kitap Kafe Kazandırılacak

Başkan Tekin’den Kitap Kafe Müjdesi: Torbalı’ya İki Yeni Kitap Kafe Kazandırılacak
Kitap Kafe Sayısı Artıyor: Torbalı’da İki Hafta İçinde İki Kitap Kafe Daha Hizmete Giriyor
Başkan Tekin’den Kitap Kafe Müjdesi: Torbalı’ya İki Yeni Kitap Kafe Kazandırılacak

Torbalı Belediyesi, gençlerin kitap okuma alışkanlığını desteklemek ve kütüphane ihtiyacını karşılamak için ilçeye iki yeni Kitap Kafe açıyor. Belediye Başkanı Mithat Tekin, gençlerin taleplerine kayıtsız kalmadıklarını ve Kitap Kafe sayısını artırmak için çalıştıklarını söyledi.

haber arası detay

Torbalı Belediyesi, kentteki kütüphane ihtiyacına alternatif çözüm olarak geliştirdiği Kitap Kafe projesini genişletiyor. Cumhuriyet Mahallesi’nde açılan ilk Kitap Kafe, yoğun ilgi görünce, belediye ekipleri 100. Yıl Zübeyde Hanım Botanik Parkı’na ve Muratbey Mahallesi’ne de Kitap Kafe kazandırmak için harekete geçti. Kitap Kafeler, iki hafta içerisinde hizmete girecek.

Kitap Kafeler, rahat bir ortamda ders çalışmak, sınava hazırlanmak ya da kitap okumak isteyen gençleri ağırlayacak. Kitap Kafelerin kütüphanelerinde, Türk ve Dünya Edebiyatı’ndan tarih, sanat, bilim ve felsefe gibi pek çok alanda eserler bulunacak. Ayrıca, Kitap Kafeler, eğitim, kültür ve sanat etkinliklerine de ev sahipliği yapacak.

Belediye Başkanı Mithat Tekin, Kitap Kafe projesinin gençlerin talebi üzerine hayata geçirildiğini belirterek, “Torbalı’ya kazandırdığımız Kitap Kafe’ye gösterilen yoğun ilgi bizleri çok mutlu ediyor. Gençlerimizden gelen taleplerin ardından Kitap Kafe sayısını artırıyoruz. Ekiplerimiz 100. Yıl Zübeyde Hanım Botanik Parkı’na ve Muratbey Mahallesi’ne Kitap Kafe kazandırılması için çalışmalarını sürdürüyor. Kitap Kafelerimiz kısa süre içerisinde kullanıma hazır hale gelerek gençlerimizin hizmetine açacağız. Gençlerimizin taleplerine hiçbir zaman kayıtsız kalmayacağız” dedi.


Yorum Yaz