BBP Genel Başkanı Destici, İzmir’de Cumhur İttifakı’na büyük destek verdi

BBP Genel Başkanı Destici, İzmir’de Cumhur İttifakı’na büyük destek verdi
Destici, Aydın’da düzenlenen programda ise Cumhur İttifakı’nın birlikteliğine vurgu yaptı. Destici, Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin bekası için kurulduğunu dile getirdi.
BBP Genel Başkanı Destici, İzmir’de Cumhur İttifakı’na büyük destek verdi

Destici’den İzmir’e Cumhur İttifakı mesajı: “İzmir, Cumhurbaşkanımızın yanındadır” Destici, Aydın’da taziyeye katıldıktan sonra İzmir’e geldi. Havalimanında coşkulu bir karşılama ile karşılanan Destici, İzmir’de Cumhur İttifakı’nın gücünü gösterdi. Destici, İzmir’de Cumhur İttifakı’na büyük destek verdi Destici, Aydın’da bir dizi programa ve taziyeye katıldı. Destici, Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin bekası için kurulduğunu, devletin ve milletin yanında durduğunu belirtti. Destici, İzmir’e döndüğünde BBP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Destici,  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında olduğunu, söyledi 

haber arası detay

Destici, Aydın’da BBP Eski İl Başkanı’nın ailesine başsağlığı diledi. Destici, Cumhur İttifakı’nın milletin aklı, iradesi, vicdanı olduğunu, Türkiye’nin yüzyılı olduğunu, şehirlerin geleceği olduğunu vurguladı. Destici, İzmir’e geldiğinde BBP İl Başkanlığı’nda il yönetimiyle istişarede bulundu. Destici, seçim çalışmalarının hızlandırılması, seçmenlerle birebir temas kurulması, Cumhur İttifakı’nın projelerinin anlatılması, ittifak ruhunun korunması ve sandık güvenliğinin sağlanması konularında talimatlar verdi. Destici, 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’nın zaferini kutlayacaklarını söyledi.

İzmir’de Cumhur İttifakı’na büyük destek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi İzmir’e geldi. Destici’yi havalimanında BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve çok sayıda partili coşkuyla karşıladı. Destici, İzmir’de Cumhur İttifakı’nın gücünü gösterdi.

Destici, İzmir’e gelmeden önce Aydın’da bir dizi programa ve taziyeye katıldı. Destici, önceki gün hayatını kaybeden BBP Eski Aydın İl Başkanı Abdülbaki Bozdemir’in ailesine başsağlığı diledi. Destici’ye ziyaretinde BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, BBP Denizli İl Başkanı Mehmet Akif Özdemir, BBP Muğla İl Başkanı Mehmet Ali Özdemir, BBP Uşak İl Başkanı Mehmet Ali Özdemir ve BBP Aydın İl Başkanı Mehmet Ali Özdemir de eşlik etti.

Destici, Aydın’da düzenlenen programda ise Cumhur İttifakı’nın birlikteliğine vurgu yaptı. Destici, Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin bekası için kurulduğunu, devletin varlığının, ülkenin bütünlüğünün, milletin birliğinin, istiklalinin ve istikbalinin yanında durduğunu söyledi. Destici, “Cumhur İttifakı, milletin aklıdır, iradesidir, vicdanıdır. Cumhur İttifakı, Türkiye’nin yüzyılıdır. Cumhur İttifakı, şehirlerimizin geleceğidir. Cumhur İttifakı, 31 Mart’ta sandıkları patlatacak, zaferi kutlayacaktır” dedi.

Destici, Aydın’daki programlarının ardından İzmir’e döndü. Destici, İzmir’de BBP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Destici, burada yaptığı konuşmada, İzmir’in Cumhur İttifakı’na sahip çıktığını,İzmir, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındadır. İzmir, 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’na büyük bir ilgi gösterecektir” diye konuştu.

Destici, İzmir İl Başkanlığı’nda il yönetimiyle de bir araya geldi. Destici, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde çizilecek yol haritası hakkında istişarede bulundu. Destici, seçim çalışmalarının hızlandırılması, seçmenlerle birebir temas kurulması, Cumhur İttifakı’nın projelerinin anlatılması, ittifak ruhunun korunması ve sandık güvenliğinin sağlanması konularında talimatlar verdi. Destici, İzmir’deki programlarını tamamlayarak Ankara’ya döndü.

Yorum Yaz