Berk Hızlıateş’ten Bucalılara çağrı: Projelerinizi bana iletin

Berk Hızlıateş’ten Bucalılara çağrı: Projelerinizi bana iletin
Bucalılara çağrıda bulunan Hızlıateş seçim kampanyası için oluşturulan www.hizliates.com internet sitesindeki formu doldurarak vatandaşların proje fikirlerini kendisine iletebileceğini söyledi.
Berk Hızlıateş’ten Bucalılara çağrı: Projelerinizi bana iletin

Cumhuriyet Halk Partisi Buca Belediye Başkan Aday Adayı Berk Hızlıateş, vatandaşlara kişisel internet sitesinde yer alan formu doldurarak projelerini iletme çağrısı yaptı.

haber arası detay

 

31 Mart Yerel seçimleri için aday adaylarının saha çalışmaları devam ederken İzmir’in genç adaylarından CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Berk Hızlıateş yaratıcı bir uygulamayı hayata geçirdi. Bucalılara çağrıda bulunan Hızlıateş seçim kampanyası için oluşturulan www.hizliates.com internet sitesindeki formu doldurarak vatandaşların proje fikirlerini kendisine iletebileceğini söyledi.

BUCA’YI BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Konu ile ilgili konuşan CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Berk Hızlıateş: “Teknolojinin imkânları artık hepimizin elinin altında, parmaklarının ucunda. Aday adaylığım netleştiğinde sloganımızı hemen belirledik; “Sen de katıl.” Teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak halka ulaşacağız ve fikirlerini dinleyeceğiz. Proje ekibimiz ve ben proje sahibi ile iletişime geçip, hatta karşılıklı oturup bu projeleri temellendireceğiz. Halkın istemediği hiçbir şeyi dayatmayacağız. Avrupa’da, Amerika’da bunun örnekleri var. O mahallede, caddede bir şey yapılacaksa mutlaka halka sorulur. Biz de Buca’da bu modeli hayata geçireceğiz ve Buca’yı birlikte yöneteceğiz” dedi.

SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİĞİN GEREKLERİNİ YAPACAĞIZ

CHP aday adayı Berk Hızlıateş, sosyal demokrat belediyeciliğin tüm gerekliliklerini yerine getireceklerini belirterek “Sosyal Demokrat belediyeciliğin temel yaklaşımında, önceliğinde insan olan, toplumcu ve halkçı belediyecilik anlayışı vardır. Katılımcılığın önünü açan, kentsel demokrasiyi temel alan, toplumun değişik kesimlerine karar alma süreçlerinde söz ve karar hakkı tanıyan, adil, saydam ve ayrımcı olmayan bir belediyecilik anlayışını birlikte kuracağız” dedi.

İNTERNET SİTESİNDEN PROJE FİKİRLERİNİ ALIYORUZ

Berk Hızlıateş, kampanya sürecini başlattıkları günden itibaren www.hizliates.com internet sitesinden proje fikirlerini almaya başladıklarını belirterek “Bizim projelerimizi de komşularımız internet sitemizden inceleyebilir. Ben tüm Bucalılardan internet sitemize girerek proje öneri formunu doldurmalarını rica ediyorum. Burada komşularımızdan gelen tüm proje fikirlerini proje ekibimiz ile değerlendireceğiz. Proje sahiplerine ulaşarak bir araya geleceğiz ve bu projeleri nasıl hayata geçirebiliriz bunları planlayacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz