Boran Emlak Yılın Güvenilir Gayrimenkul Danışmanlık Markası ödülünü aldı

Boran Emlak Yılın Güvenilir Gayrimenkul Danışmanlık Markası ödülünü aldı
Gayrimenkulde Yılın Güvenilir Markası Boran Emlak
Boran Emlak Yılın Güvenilir Gayrimenkul Danışmanlık Markası ödülünü aldı

Cumhuriyetin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümü kutlamaları kapsamında,"100’üncü Yıl Marka Ödülleri" düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Boran Emlak, gayrimenkul sektöründe ‘’Yılın Güvenilir Gayrimenkul Danışmanlık Markası’’ ödülünü alarak İzmir’in gururu oldu.

haber arası detay


 
Yarattıkları ekonomik hacim, istihdam, kültürel ve sosyal dönüşüm ile hem bulundukları kenti hem de tüm Türkiye’yi dönüştüren, büyüten ve yeni yüzyılın inşasında lokomotif olan yüzyılın markaları, Cumhuriyetin 100. yılında İstanbul’da düzenlenen törende bir araya geldi. Boran Emlak “Yılın Güvenilir Gayrimenkul Danışmanlık Markası’’ ödülüne layık görüldü. Boran Emlak Genel Koordinatörü Deniz Erdoğan, ödülü ünlü sanatçılar Pınar Altuğ Atacan ve Ceyhun Yılmaz'ın elinden aldı.

Boran Emlak Genel Koordinatörü Deniz Erdoğan, ödülü ünlü sanatçılar Pınar Altuğ Atacan ve Ceyhun Yılmaz'ın elinden aldı

“SÜRDÜRÜLEBİLİR BÜYÜME”
Boran Emlak Genel Koordinatörü Deniz Erdoğan “İzmir, hem yatırım için hem yaşamak için Türkiye’nin en özel şehri. Biz de 33 yıldır İzmir başta olmak üzere ticari gayrimenkul sektörüne yön veren yatırım danışmanlığı şirketiyiz” dedi. Sadece İzmir’in değil tüm Ege’nin markası olma yolunda ilerliyoruz. 2024 yılının Boran Emlak için büyüme yılı olacağını vurgulayan Erdoğan “Hedefimiz, merkez ofisle beraber 9 adet olan şube sayımızı, önümüzdeki yıl 30’a çıkarmak. Burada dikkat ettiğimiz konu ise her şubenin, bir merkez şube gibi çalışması. Nitelikli, nicelikli ve en güvenli hizmeti sunmasıdır. Aynı zamanda yurtdışına da açılacağız. Bulgaristan ve Dubai de ofisler açarak büyümeyi sürdürecek, sektöre değer katmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Boran Emlak Genel Koordinatörü Deniz Erdoğan, ödülü ünlü sanatçılar Pınar Altuğ Atacan ve Ceyhun Yılmaz'ın elinden aldı. 

“MİNNETTARIZ”
Erdoğan “Müşteri memnuniyeti odaklı anlayışımızla nitelikli, nicelikli ve sürdürülebilir büyüme hedefiyle hizmet vermeye, Türkiye’nin önde gelen kurumlarının yıldız projelerinin arsa taleplerine de çözüm ortağı olmaya devam edeceğiz. 33 yıllık geçmişimizle ‘’Yılın Güvenilir Gayrimenkul Danışmanlık Markası’’ ödülüne layık görülmek bizim için büyük onur. Bizi bu ödüle layık görenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Yorum Yaz