Çay Deresi Islah Çalışmaları Hız Kazandı: Akıncılar Mahallesi'nde Trafik Kısıtlaması!

Çay Deresi Islah Çalışmaları Hız Kazandı: Akıncılar Mahallesi'nde Trafik Kısıtlaması!
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Çay Deresi ıslah ve altyapı yenileme çalışmaları kapsamında 6 Mayıs'tan itibaren Akıncılar Mahallesi'nde trafik kısıtlaması uygulayacak.
Çay Deresi Islah Çalışmaları Hız Kazandı: Akıncılar Mahallesi'nde Trafik Kısıtlaması!

Çay Deresi'nde yürütülen ıslah ve altyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 6 Mayıs'tan itibaren Akıncılar Mahallesi Dereboyu Caddesi'nde trafik akışı alternatif yollara yönlendirilecek.

haber arası detay

 Daha Güzel Bir Çay Deresi İçin Akıncılar Mahallesi'nde Trafik Kısıtlaması Uygulanacak

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Çay Deresi'nin ıslahı ve altyapısının yenilenmesi için çalışmalar başlattı. Çalışmalar kapsamında 6 Mayıs'tan itibaren Akıncılar Mahallesi'nde trafik kısıtlaması uygulanacak.

Çay Deresi Islah Çalışmaları Kapsamında Akıncılar Mahallesi Dereboyu Caddesi Trafiğe Kapanıyor!
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Karesi ilçesinde yer alan Çay Deresi'nde gerçekleştirdiği ıslah ve altyapı yenileme çalışmaları kapsamında 6 Mayıs Pazartesi günü itibaren Akıncılar Mahallesi Dereboyu Caddesi'ni taşıt trafiğine kapatacak.

Çalışmalar Nedeniyle Trafik Kısıtlaması:

Başkan Ahmet Akın'ın talimatıyla hız kazanan dere ıslah çalışmaları ve BASKİ Genel Müdürlüğü altyapı yenileme çalışmaları nedeniyle caddedeki trafik güvenliği göz önünde bulundurularak 6 Mayıs Pazartesi gününden itibaren taşıt trafiğine kapatılma kararı alındı.

Alternatif Yollar:

Bu süreçte vatandaşlar, ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak için alternatif yollar kullanabilecekler. Alternatif yollar şunlardır:

Kepsut Caddesi
Vasıfçınar Caddesi
Gazi Bulvarı
Dr. Ahmet Toprak Caddesi
Çalışmaların Süresi:

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için yoğun çaba gösterildiği ve vatandaşların anlayışıyla çalışmaların desteklenmesi istendi.

Vatandaşlara Duyuru:

Çalışmaların planlı ve hızlı bir şekilde tamamlanması için vatandaşların alternatif yolları kullanmaları ve trafik kurallarına uymaları önemle rica olunmaktadır.

Çalışmalar Hakkında Bilgi Edinin:

Çalışmalar hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin resmi web sitesini ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirler.