ÇEŞMÜD Çeşme’yi Sakız Ağaçlarıyla Süsledi

ÇEŞMÜD Çeşme’yi Sakız Ağaçlarıyla Süsledi
Çeşme Müteahhit ve İş İnsanları Derneği, Çeşme’nin doğal ve kültürel değerlerine katkı sağlamak için 100 adet sakız ağacı dikti.
ÇEŞMÜD Çeşme’yi Sakız Ağaçlarıyla Süsledi

Çeşme Müteahhit ve İş İnsanları Derneği ve Çanakkale Seramik’in işbirliğiyle gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Çeşme’ye 100 adet sakız ağacı kazandırıldı. Çeşme Müteahhit ve İş İnsanları Derneği, Çeşme’nin sembolü olan sakız ağaçlarını korumak ve farkındalık yaratmak için 100 adet sakız ağacı bağışladı. Proje, Çanakkale Seramik’in desteğiyle hayata geçirildi.

haber arası detay

ÇEŞMÜD Çeşme’yi Sakız Ağaçlarıyla Süsledi

Çeşme Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (ÇEŞMÜD), Çeşme’nin doğal ve kültürel değerlerine katkı sağlamak amacıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Çeşme’ye 100 adet sakız ağacı dikti. Proje, Çanakkale Seramik’in desteğiyle gerçekleştirildi.

ÇEŞMÜD Yönetim Kurulu Başkanı Süha Deviren, yaptığı açıklamada, Çeşme’nin sembolü olan sakız ağaçlarının ilçeye kazandırılmasının kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Deviren, “Çeşme, dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biridir. Bizler de Çeşme’de faaliyet gösteren müteahhit ve iş insanları olarak, Çeşme markasını güçlendirmek ve Çeşme’yi daha yaşanabilir bir kent yapmak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda, ilk sosyal sorumluluk projemizi hayata geçirdik. Çeşme’ye özel olan sakız ağaçlarını, Çanakkale Seramik’in işbirliğiyle Çeşme’ye dikerek, ilçenin doğal güzelliğine katkı sağlamayı amaçladık. Sakız ağaçları, Çeşme’nin değeridir. Bu değeri korumak ve gelecek nesillere aktarmak için de farkındalık yaratmak istedik. Sakız ağaçları, hem sağlık hem de ekonomi açısından çok faydalıdır. Sakız ağaçlarından elde edilen damla sakızı, birçok alanda kullanılmaktadır. Sakız ağaçlarının Çeşme’ye ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ÇEŞMÜD olarak, Çeşme’ye yönelik yeni sosyal projeler üretmeye devam edeceklerini ifade eden Deviren, “Çeşme’yi tüm yönleriyle tanıtmak ve geliştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çeşme’ye değer katan tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde olacağız. Bu projede bize destek veren Çanakkale Seramik firmasına da teşekkür ederiz. Çeşme’yi sakız ağaçlarıyla süslemekten mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz