CİEM Tarım Makinaları Ketrom Römork: Yeni Nesil Römorklarla Modern Tarıma Geçiş

CİEM Tarım Makinaları Ketrom Römork: Yeni Nesil Römorklarla Modern Tarıma Geçiş
CİEM Tarım Makinaları Ketrom Römork, 18-21 Nisan tarihleri arasında Ödemiş Tarım Fuarı'nda son teknoloji ürünü römorklarını sergileyecek.
CİEM Tarım Makinaları Ketrom Römork: Yeni Nesil Römorklarla Modern Tarıma Geçiş

Ödemiş Tarım, Hayvancılık ve Makinaları Fuarı, bölge tarımcılığına yeni bir soluk getirecek. CİEM Tarım Makinaları Ketrom Römork, 2024-2025 yılı yeni nesil römork modelleri ile modern tarıma geçişte öncü olacak.

haber arası detay

CİEM Tarım Makinaları Ketrom Römork Ödemiş Tarım Fuarında Son Teknolojili Römorklarını Sergileyecek
Ödemiş, 09 Nisan 2024 - CİEM Tarım Makinaları Ketrom Römork, 18-21 Nisan 2024 tarihleri arasında Ödemiş'te gerçekleşecek olan Tarım, Hayvancılık ve Makinaları Fuarı'na katılacak. Şirket, bu fuarda son teknoloji ürünü römorklarını sergileyecek ve sektördeki yenilikleri ziyaretçilerle buluşturacak.

CİEM Tarım Makinaları Ketrom Römork sahibi ve yönetim kurulu başkanı Eylem Civaner, fuarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "18-21 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan bu fuarın öncelikle İzmir ve ilçelerimiz ile birlikte tüm bölge ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Tüm müşteri hedef kitlemizi bu fuara bekliyoruz."

Civaner, fuarın Ödemiş'te ilk defa gerçekleştiriliyor olmasının da önemli bir kazanım olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu kazanımı avantaja çevirmek özellikle bizim gibi imalatçı firmalara düşmektedir. CİEM Tarım Makinaları olarak 2024-2025 yılı yeni nesil römork ve yarı römorkları son teknolojik sistemlerinin olduğu tüm tarım ve tarım işleme alanlarında-depolarında ve sevkiyatında kullanılmak üzere onlarca model ve tasarımlarımız ve kendi markamız ile farklı kategorilerdeki istek ve talebe göre onlarca tonaj römork çeşitleri üzerinde yılların birikimiyle edindiğimiz tecrübemizi daima geliştirerek, Tarım sektörünün kalbinde yer alan ürünler konusunda müşteri hedef kitlemizin ihtiyaçlarını uluslararası standartlara göre tarım sanayisinin bakış açısı ile belirleyerek 18-21 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan bu fuarda Müşteri hedef kitlemizin beğenisine sunacağız."

CİEM Tarım Makinaları Ketrom Römork Genel Müdürü İbrahim Civaner ise şunları söyledi: "18-21 Nisan’da Ödemiş Tarım, Hayvancılık ve Makinaları Fuarının Ödemişte gerçekleşecek olması bizim için gurur verici. Hızla gelişen tarım ve hayvancılık teknolojileri sektöründe faaliyet gösteren üretici ve tedarikçilere yeni ürünlerin tanıtılması, bölge çiftçilerinin yeni teknolojilerle modern tarıma geçmesi, ticari ilişkilerin kurulması, bölgeye yeni yatırımların geleceğini ümit ediyoruz."

Fuar hakkında:

Ödemiş Tarım, Hayvancılık ve Makinaları Fuarı, 18-21 Nisan 2024 tarihleri arasında Ödemiş Fuar Alanı'nda gerçekleşecek. Fuar kapsamında tarım makineleri, hayvancılık ekipmanları, gıda işleme teknolojileri ve diğer ilgili ürünler sergilenecek. Ayrıca, fuarda sektörle ilgili konferanslar ve paneller de düzenlenecek.

Fuarı ziyaret etmek için:

Fuar hakkında daha fazla bilgi almak ve bilet satın almak için https://cnrexpo.com/fuar_takvimi.aspx adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yaz