CORRELATOR3D Kolay Fotogrametri yazılımı

CORRELATOR3D Kolay Fotogrametri yazılımı
Correlator3d yazılımını resmi internet sitesine girerek ücretsiz demo talebinde bulabilirsiniz. Simactive firmasının üretmiş olduğu fotogrametrik yazılım en kolay kullanımlı yazılım olma özelliğini korumaktadır.
CORRELATOR3D Kolay Fotogrametri yazılımı CORRELATOR3D Kolay Fotogrametri yazılımı

Correlator3d yazılımını resmi internet sitesine girerek ücretsiz demo talebinde bulabilirsiniz. Simactive firmasının üretmiş olduğu fotogrametrik yazılım en kolay kullanımlı yazılım olma özelliğini korumaktadır.
Fotogrametrik proje oluşturken yanlızca kamera odak uzaklığı ve piksel boyutunu girmeniz yeterli olacaktır.
Yazılım diğer parametreleri kendi hesaplayacaktır.Crrelator 3d ile kolay proje oluşturma, YKN noktaları belirleme, hava nirengi dengeleme,
DSM ve nokta bulutu oluşturma, DTM çıkartma, DEM düzenleme, Hacim ve Profil hesapları yapma, Ortofoto yapma, True Ortofoto yapma, Ortomosaik
görüntüler elde etme, Mozaik bağlantı çizgilerini belirleme, Mozaik renklerini ayarlama, mozaik export etme, 3d model oluşturma, lidar verilerini
işleme ve bir çok görevi çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz.
yazılımın daha bir çok özelliklerini resmi internet sitesinden görsel video olarak izleyebilir, Ücretsiz demo talep edebilir ve sizde
hemen fotoğrametrik projelerinize başlangıç yapabilirsiniz.

haber arası detay

Correlator3d Hangi Hava araçları ve kamera sensörlerini destekler.

Drone ve İHA lar için
Herhangi bir Drone - İHA platformu
Tüm kameralar ve sensörler
Kızılötesi ve multispektral görüntüler

İnsanlı Uçaklar

Ultracam
DMC
RCD30
VMA3, PHASE ONE, ADS
Taranan filmler
Çoklu kamera kurulumları

Uydu fotogremterisi
GeoEye
WorldView
IKONOS
YER
RADASAT-2
KOMPSAT
Pléiades
sensörlerini destekler


LIDAR YAZILIMI İLE DE ÖN PLANA ÇIKMIŞTIR.

Fotogrametri yazılımı geliştiricisi SimActive Inc. , Correlator3D ürününü Lidar USA tarafından geliştirilen drone'lar için lidar sistemlerine entegre etti .

Olası konfigürasyonlar arasında, koridor haritalaması için özellikle kullanışlı bir kurulum olan lidar sensörünün ayak izinin eşleşmesine izin veren iki yan yana kamera bulunur.

SimActive'in Correlator3D yazılımı, görüntülerin lidar verileriyle otomatik olarak kaydedilmesi için kullanılır. Mükemmel bir hizalamaya ulaşıldığında, nokta bulutları fotoğraflar kullanılarak renklendirilir.

Lidar ABD CEO'su Jeff Fagerman, "Görüntü pozisyonlarını ayarlamak için kontrol olarak lidar'ı doğrudan kullanma yeteneği gerçekten eşsiz bir özellik" dedi. "Correlator3D, müşterilerimizin lidar'ı çoklu kamera sistemlerinden gelen verilerle hızlı bir şekilde birleştirmesine ve yüksek kaliteli çıktılar üretmesine olanak tanıyor."

Correlator3D yazılımı, dronlar da dahil olmak üzere uydu ve hava görüntülerinden yüksek kaliteli jeo-uzamsal verilerin üretilmesi için patentli bir uçtan uca fotogrametri çözümüdür. Correlator3D, havadan nirengi gerçekleştirir ve yoğun dijital yüzey modelleri, sayısal arazi modelleri, nokta bulutları, ortomozikler, 3D modeller ve vektörleştirilmiş 3D özellikler üretir.

GPU teknolojisi ve çok çekirdekli CPU'lardan güç alan Correlator3D'nin işlem hızı, büyük veri kümelerinin hızlı üretimini destekler.

Fagerman Technologies olarak da bilinen Lidar USA, Alabama, Huntsville'in hemen dışında bulunan bir aile şirketidir. Lidar ABD, lazer tarama, fotogrametri, enstrümantasyon ve jeomatik ile ilgili her konuda uzmanlaşmıştır.

SimActive, büyük projelerin işlenmesini hızlandırmak için yeni bir iş akışı duyurdu. Bunlar, günümüzün ticari drone'ları kullanılarak artık çok hızlı bir şekilde toplanabilen on binlerce görüntüden oluşabilir.

Rakip araçlar, yalnızca birkaç bin görüntüyü yönetebilmek için abartılı donanım gerektirir.

Yeni iş akışı, donanım kaynaklarının dinamik olarak yönetilmesine olanak tanıyarak süreçleri otomatik olarak PC özelliklerine göre uyarlar. Ayrıca, veri okumayı / yazmayı optimize edecek şekilde girdi / çıktı işlemektedir.

SimActive CTO'su Louis Simard, "Rekabet araçları, yalnızca birkaç bin görüntüyü yönetebilmek için abartılı donanım gerektirir" dedi. "Eşsiz tasarımı sayesinde, Correlator3D yalnızca önemli ölçüde büyük projeleri işlemekle kalmaz, aynı zamanda çok daha hızlı bir hızda da işleyebilir."

SimActive, Dronlarla Stok Sahası Ölçümünü Hızlandırıyor

SimActive Inc., stok ölçümünü hızlandırmak için Correlator3D ™ 'de geliştirilmiş bir iş akışı duyurdu. Yeni özellik, aynı proje içindeki birden çok hacmi otomatik olarak değerlendirmeye ve kapsamlı raporlar çıkarmaya olanak tanır.

Hacim hesaplamasını kolaylaştırmak, müşterilerimiz için ilgili maliyetleri azaltır.

Aynı alana düzenli olarak uçuluyorsa, yeni iş akışı, zamandaki farklılıkları değerlendirmek için hacimsel değerleri kolayca karşılaştırmaya da olanak tanır. Ek olarak, topografyadaki tam miktar değişikliklerine göre değişiklik tespiti yapılabilir.

SimActive CTO'su Louis Simard, "Hacim hesaplamasını kolaylaştırmak, müşterilerimiz için ilgili maliyetleri düşürüyor" dedi. "Dolayısıyla, yeni iş akışımız madencilik, ormancılık ve inşaat dahil birçok sektördeki kullanıcılar için kesin bir avantaj."

SimActive Inc., Correlator3D ™ 'nin Wingtra ve onun üst düzey dikey kalkış ve iniş uçağı WingtraOne tarafından satın alınan projelerin haritalanması için kullanıldığını duyurdu. 

WingtraOne PPK drone ile toplanan yüksek kaliteli veriler, Correlator3D'nin titiz iş akışı tarafından iyi bir şekilde desteklenir

Wingtra CRO'su Basil Weibel, "WingtraOne PPK drone ile toplanan yüksek kaliteli veriler, Correlator3D ™ 'nin titiz iş akışıyla iyi bir şekilde destekleniyor," dedi. "Müşterilerimiz çok büyük projeler için bile SimActive platformunda son derece kaliteli haritalar ve yüzey modelleri oluşturabilirler."

SimActive Teknik Danışmanı Francois Gervaix, "SimActive yazılımı ve WingtraOne görüntüleri, yüksek doğruluk ve çok yüksek çözünürlüğü birleştiren harika bir eşleşme" dedi. "Örnek olarak, kombinasyon doğru hacim hesaplamasına ve lekesiz kontur çizgilerinin çıkarılmasına izin veriyor." 

Hakkında Wingtra

Merkezi İsviçre'de bulunan Wingtra, haritalama, anket ve madencilik sektörü profesyonelleri için dünyanın önde gelen VTOL drone üreticisidir. Wingtra, 2017'nin başlarında pazara girmesinden bu yana, en büyük 50'den fazla ekipman bayisiyle ortaklık kurdu ve o zamandan beri dünya çapında harita dronları satıyor. Daha fazla bilgi için https://wingtra.com/ adresini ziyaret  edin.

ÜCRETSİZ SÜRÜMÜ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN; https://www.simactive.com/start-mapping.html

Yorum Yaz