Cumhur İttifakı Kemalpaşa’da büyük coşkuyla karşılandı

Cumhur İttifakı Kemalpaşa’da büyük coşkuyla karşılandı
Cumhur İttifakı’nın İzmir Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Galip Atar, seçim çalışmaları kapsamında partililerle bir araya geldi.
Cumhur İttifakı Kemalpaşa’da büyük coşkuyla karşılandı

Cumhur İttifakı’nın İzmir Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Galip Atar, partililerle bir araya geldiği etkinlikte, Kemalpaşa’nın sorunlarını ve çözüm önerilerini anlattı. Atar, Cumhur İttifakı’nın birliği ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliği ile Kemalpaşa’yı daha yaşanabilir, daha modern, daha müreffeh bir ilçe yapacaklarını söyledi.

haber arası detay


Cumhur İttifakı’nın İzmir Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Galip Atar, seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği “Cumhur İttifakı Ailemizle Buluşuyoruz” etkinliğinde partililerle buluştu. Etkinliğe Ak Parti, MHP, BBP ve DSP’nin ilçe teşkilatları ve milletvekilleri de katıldı. Atar, Kemalpaşa’nın gelişmesi için projelerini anlattı ve 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’na oy vermelerini istedi.
Galip Atar’dan Kemalpaşa’ya hizmet sözü
Cumhur İttifakı’nın İzmir Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Galip Atar, seçim çalışmaları kapsamında partililerle bir araya geldi. Atar, Kemalpaşa ilçe teşkilatının kurulduğu günden beri bu ailenin parçası olduğunu ve partisine gönül verdiğini söyledi. Atar, Kemalpaşa’yı gerçek belediyecilik ile buluşturmak için hazır ve kararlı olduklarını belirtti.

Cumhur İttifakı’nın Kemalpaşa’da büyük coşkusu

Cumhur İttifakı’nın İzmir Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Galip Atar, seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği “Cumhur İttifakı Ailemizle Buluşuyoruz” etkinliğinde partililerle bir araya geldi. Etkinlikte konuşan Atar, Kemalpaşa’ya hak ettiği hizmetleri getirmek için kararlı olduklarını söyledi.

Cumhur İttifakı’nın ortaklarından olan Ak Parti, MHP, BBP ve DSP’nin ilçe teşkilatlarının katıldığı etkinlik, büyük bir katılım ve coşkuyla gerçekleşti. Etkinliğe Ak Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Ak Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Metin Yaşar, MHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gözütok, BBP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ali Yılmaz, DSP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Gümüş ve çok sayıda Cumhur İttifakı partisi mensubu katıldı.

Etkinlikte konuşan Galip Atar, Kemalpaşa’nın sorunlarını ve çözüm önerilerini anlattı. Atar, “Kemalpaşa ilçe teşkilatımızın kurulduğu günden itibaren bu ailenin parçası olmuş ve partimize gönül vermiş her bir üyemize hizmetlerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum. Daha iyi bir Kemalpaşa için fikirlerini dinlemek üzere davet ettiğimiz dava ve yol arkadaşlarımızın yoğun desteği, hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda gücümüze güç katıyor. Kemalpaşa’yı hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için tevazuyla, samimiyetle, gayretle çalışıyoruz. Sıkmadık el, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmamak için ilçemizin her noktasını adımlıyoruz. Ayırmadan, ayrıştırmadan, her yaştan, her görüşten hemşerimizi kucaklıyor, sorunlarını dinliyor, çözümlerimizi sunuyoruz. Kemalpaşa’yı gerçek belediyecilik ile buluşturmak için hazırız, kararlıyız.” dedi.

Atar, Kemalpaşa’nın tarım, sanayi, turizm, eğitim, sağlık, ulaşım, altyapı, kültür ve spor gibi alanlarda gelişmesi için projelerini anlattı. Atar, “Kemalpaşa, İzmir’in en büyük ilçelerinden biri. Burada yaşayan hemşerilerimizin her birinin taleplerini, beklentilerini, hayallerini biliyoruz. Bizim vizyonumuz, Kemalpaşa’yı daha yaşanabilir, daha modern, daha müreffeh bir ilçe yapmak. Bunun için Cumhur İttifakı olarak birlikte hareket ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin desteğiyle, BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’nin katkısıyla, DSP Genel Başkanı Sayın Önder Aksakal’ın gücüyle, Kemalpaşa’yı hak ettiği yere taşıyacağız.” diye konuştu.

Atar, etkinlikte kendisine destek veren partililere ve vatandaşlara teşekkür ederek, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı’na oy vermelerini istedi. Atar, “Bizim tek derdimiz Kemalpaşa. Bizim tek gayemiz Kemalpaşa’nın menfaati. Bizim tek hedefimiz Kemalpaşa’nın geleceği. Bizim tek rehberimiz Kemalpaşa’nın iradesi. Bizim tek gücümüz Cumhur İttifakı’nın birliği. Bizim tek yolumuz Cumhurbaşkanımızın liderliği. Bizim tek sözümüz Kemalpaşa’ya hizmet. Bizim tek davamız Türkiye. Bizim tek sevdamız millet. Bizim tek aşkımız bayrak. Bizim tek umudumuz gençlik. Bizim tek güvencimiz sizlersiniz. Sizlerin desteğiyle, sizlerin duasıyla, sizlerin oylarıyla, Kemalpaşa’yı Cumhur İttifakı ile yöneteceğiz. 31 Mart’ta sandığa giderken, Kemalpaşa’nın geleceğini, Türkiye’nin istikrarını, Cumhurbaşkanımızın liderliğini, Cumhur İttifakı’nın birliğini düşünün. Cumhur İttifakı’na güç verin, Kemalpaşa’ya hizmet verelim. Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah yolumuzu açık etsin.” şeklinde konuştu.

Etkinlikte konuşan Ak Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, MHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gözütok, BBP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve DSP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Gümüş de Galip Atar’a tam destek verdiklerini belirterek, Cumhur İttifakı’nın Kemalpaşa’da zaferle çıkacağına inandıklarını söylediler.

Etkinlik, Cumhur İttifakı’nın seçim şarkılarının söylenmesi ve Galip Atar’ın partililerle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

 

Yorum Yaz