Cumhur İttifakı’nın Bergama Adayı Doğruer, Kadınlarla Buluştu

Cumhur İttifakı’nın Bergama Adayı Doğruer, Kadınlarla Buluştu
Cumhur İttifakı’nın Bergama Adayı Doğruer, Kadınlarla Buluştu

Cumhur İttifakı’nın Bergama Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Doğruer, kadın kollarıyla bir araya gelerek, Bergama’ya bölge hastanesi, serbest bölge ve daha fazla hizmet vaat etti.

haber arası detay

AK Parti ve MHP’nin kadın kollarıyla birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısında bir araya gelen Dr. Sadık Doğruer, çocuklara oyun paketi dağıttı ve Bergama’ya yapmayı planladığı projelerden bahsetti.

Cumhur İttifakı’nın Bergama Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Doğruer, kadın kollarıyla yaptığı toplantıda, Bergama’ya hizmet etmek için geldiğini, devletle milletle elçi olduğunu ve gönül kırmadan belediye yöneteceğini ifade etti.

Cumhur İttifakı’nın Bergama Adayı Doğruer, Kadın Kollarıyla Buluştu

Cumhur İttifakı’nın Bergama Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Doğruer, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti ve MHP’nin ilçe teşkilatları kadın kollarıyla bir araya geldi. Birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısında kadın kolları üyeleriyle sohbet eden Doğruer, çocuklara oyun paketi dağıttı. Doğruer, Bergama’ya bölge hastanesi, serbest bölge ve daha fazla hizmet sözü verdi.

Bergama’da Cumhur İttifakı’nın gücünü gösteren kahvaltı programına, AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, MHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Engin, AK Parti ve MHP’nin kadın kolları başkan ve üyeleri, gençlik kolları ve ülkü ocakları temsilcileri katıldı. Programda konuşan ilçe başkanları, Cumhur İttifakı’nın bayrağını birlikte başarıya taşıyacaklarını belirttiler.

AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, “Cumhur İttifakı olarak, AK Parti ve MHP’nin kadın kollarıyla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Kadınlarımız, siyasetin ve hizmetin en önemli aktörleridir. Sizlerin desteğiyle, Bergama’yı hak ettiği yere taşıyacağız. Cumhur İttifakı’nın Bergama Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Doğruer, Kınık’ta yaptığı başarılı çalışmalarla İzmir’in yıldızı oldu. Bergama’yı da sizlerle birlikte yıldız yapacağız.” dedi.

MHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Engin de, “Cumhur İttifakı, milletimizin bekası için kurulmuş bir ittifaktır. Bizler, bu ittifakın Bergama’daki temsilcileri olarak, gönül vermiş, inanmış ve kararlıyız. Bergama’yı kazanmak için, gerçeği yarım eser bırakmamak ve daha fazlasını yapmak için, herkes üzerine düşeni yapacak. Bergama’nın kaderini değiştirecek tercih, Cumhur İttifakı’nın Bergama Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Doğruer’dir.” diye konuştu.

“BEN ELÇİYİM, KOLTUK SEVDAM YOK”

Cumhur İttifakı’nın Bergama Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Doğruer ise, yaptığı konuşmada, Bergama’ya hizmet etmek için geldiğini söyledi. Doğruer, “Biz her yerde Cumhur İttifakı olarak hizmet aşığı insanız. Ben başkan olmaya gelmedim. 4 kez başkan adayı olarak geldiysem, devletle milletle elçi olmaya, Bakırçay havzasını büyütmek ve kalkındırmak için geldim. Sorumluluk aldık ama bu işin bir yükü var. Ben bu yükü sizlerle birlikte taşımaya hazırım. Başkan olmak yetmez. Devletle el ele vererek çalışırsak başarırız.” dedi.

Doğruer, Bergama’ya yapmayı planladığı projelerden de bahsetti. Doğruer, “Mevcut Bergama hastanesi yetersiz geliyor. Bölge hastanesi yapmaya talibim. Bana verilen altın anahtar, altın tabakta güçle kimseyi kırmayıp incitmeden çalışacağım. Bölgemize yapılacak 20 bin kişiye iş sağlayacak Batı Anadolu Serbest Bölgemiz ile Bakırçay’ı kalkındırmak için geldim. Kesinlikle işi aşı büyümeye geldim. En ciddi projem samimiyettir. Gönül kırmadan belediye yönetmek. Ben yola çıktıklarımı asla yol değiştirip kimseyi satmam. Biz siyasi parti yarışı için yapmıyoruz. Hizmet etmek peşindeyiz. Var olan bir tuğlanın üstüne bir tuğla koymak için adayız. Yerinde hizmeti yönetirim. Çalışırım, çalıştırırım. Hiç kimsenin de hakkını yemem, yedirmem.” şeklinde konuştu.

Doğruer, konuşmasının sonunda, kadın kolları üyelerine teşekkür ederek, seçimde kendisine destek vermelerini istedi. Doğruer, “Bergama’nın kaderini değiştirecek tercih, seçim için sizlerle birlikte başaracağız. Sizlerin desteğiyle, Bergama’yı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonuna uygun bir şekilde yöneteceğiz. Sizlerden ricam, sandığa sahip çıkmanız, oy vermeye giderken komşunuzu, akrabanızı, arkadaşınızı da götürmeniz. Bergama’yı hep birlikte kazanacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Yorum Yaz