Duman Mazbatayı Aldı, Bucalılardan Coşkulu Destek!

Duman Mazbatayı Aldı, Bucalılardan Coşkulu Destek!
CHP'li Görkem Duman, mazbatasını gecikmeli de olsa binlerce Bucalı'nın katıldığı törenle aldı. Duman, halkçı belediyecilik anlayışıyla Buca'yı İzmir'in en iyi yerine taşıma sözü verdi.

Görkem Duman, gecikmeye rağmen mazbatasını alarak Buca Belediye Başkanı koltuğuna oturdu. Duman, "Ne de olsa kışın sonu bahardır" diyerek Bucalılara hizmet sözü verdi.

haber arası detay

Bucalılar Duman'a Mazbatayı Verdi, Hedef İzmir'in En İyisi!

Binlerce Bucalı, mazbata töreninde Görkem Duman'a destek verdi. Duman, halkla iç içe olacaklarını ve Buca'ya değer katacak projeler gerçekleştireceklerini söyledi.

Görkem Duman, Mazbatasını Binlerce Bucalı ile Kutladı
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, mazbatasını binlerce Bucalı ile birlikte düzenlenen törenle aldı. Törende coşkulu bir atmosfer hakimdi ve Duman'a Bucalılardan büyük destek geldi.

Mazbata Gecikti, Ama Coşku Arttı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP adayı Görkem Duman, Buca'da rakibini yenerek seçimi kazanmıştı. Fakat, AKP adayı seçim sonuçlarına itirazda bulunmuştu. İlçe Seçim Kurulu'nun yaptığı değerlendirmeler sonucunda Duman'ın mazbatasına engel olmadığına karar verildi. Bu gecikme, törenin coşkusunu daha da artırdı.

Binlerce Bucalı Duman'a Destek Verdi

Mazbata törenine binlerce Bucalı katıldı. Ellerinde bayraklar ve pankartlar taşıyan Bucalılar, Duman'a "yanındayız" mesajı verdiler. CHP Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya da törende hazır bulundu.

Duman: "Bu Makam Bucalıların Makamı"

Törende bir konuşma yapan Başkan Duman, gecikmeye rağmen törene katılan Bucalılara teşekkür etti. "Bu makam Bucalıların makamı, halkın makamı" diyen Duman, halkçı bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini söyledi. Hedeflerinin Buca'yı İzmir'in en iyi yeri haline getirmek olduğunu belirten Duman, bunu Bucalılar ile birlikte başaracaklarına inandığını ifade etti.

Konuşmasında Duman şunlara da değindi:

Seçim sonuçlarına yapılan itirazın gecikmeye neden olduğunu, fakat kendilerinin yılmadığını ve her zaman hizmet için hazır olduklarını söyledi.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sözlerini hatırlatarak, "ülkesini ve vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır" dedi.
Görev süresi boyunca halkla iç içe olacaklarını ve Buca'ya değer katacak projeler gerçekleştireceklerini vadetti.
Bucalılara destekleri için teşekkür etti ve "Ne de olsa kışın sonu bahardır" diyerek sözlerini tamamladı.
Tören, Duman ve Bucalılar arasındaki coşkulu bir atmosferle sona erdi. Görkem Duman'ın Buca için hayırlı çalışmalar yapmasını dileriz.

Yorum Yaz