Ege Bölgesi’nin Tarım ve Hayvancılık Şöleni Denizli’de

Ege Bölgesi’nin Tarım ve Hayvancılık Şöleni Denizli’de
Denizli, 21-25 Şubat tarihleri arasında tarım ve hayvancılık sektörünün en büyük etkinliğine ev sahipliği yapıyor. 19. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, 100’ün üzerinde firma ve 100.000’in üzerinde ziyaretçiyi ağırlamayı hedefliyor.
Ege Bölgesi’nin Tarım ve Hayvancılık Şöleni Denizli’de

Ege Bölgesi’nin en büyük tarım ve hayvancılık etkinliği olan 19. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, 21 Şubat’ta Denizli’de kapılarını açıyor. Fuarda, 100’ün üzerinde firma yeni teknolojilerini sergileyecek.
Denizli Tarım ve Hayvancılıkta Buluşma Noktası Oluyor
21-25 Şubat tarihleri arasında EGS Park Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek olan 19. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, sektörün tüm paydaşlarını bir araya getiriyor. Fuarda, traktörden tohuma, seradan yeme kadar birçok ürün ve hizmet sunulacak.
 

haber arası detay

Ege Bölgesi’nin en büyük tarım ve hayvancılık etkinliği olan 19. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, 21 Şubat 2024 Çarşamba günü Denizli’de başlıyor. EGS Park Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek olan fuar, 25 Şubat Pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

Fuar, tarım ve hayvancılık sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirerek, ticari iş birlikleri, bilgi alışverişi ve yeni teknolojilerin tanıtımı gibi fırsatlar sunuyor. Fuarda, traktör, biçerdöver, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, sulama sistemleri ve ekipmanları, sera teknolojileri, tohum, fide, fidan, zirai ilaç, gübre, ekolojik tarım, agro bilişim, hayvancılık, yem ve ambalaj gibi alanlarda faaliyet gösteren 100’ün üzerinde firma yer alıyor.

Fuarın açılış törenine, Denizli Valisi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı, Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü, Orion Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı, Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir Bölge Müdürü ve sektör temsilcileri katılacak.

Fuar, 21-24 Şubat tarihlerinde 10:00-18:00, 25 Şubat Pazar günü ise 10:00-17:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Ziyaretçiler, fuara ücretsiz olarak giriş yapabilecek.

Fuar hakkında daha fazla bilgi almak için Ege Tarım Fuarı web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


 

Yorum Yaz