EGİAD Melekleri Yatırımcıları Ege D-Tech Projesi Eğitiminde Buluştu

EGİAD Melekleri Yatırımcıları Ege D-Tech Projesi Eğitiminde Buluştu
EGİAD Melekleri Yatırımcıları Ege D-Tech Projesi Eğitiminde Buluştu

EGİAD MelekleriYatırımcıları Ege D-Tech ProjesiEğitimindeBuluştu AvrupaBirliği ve Türkiye Cumhuriyetifinansalişbirliğiçerçevesinde, T.C. Sanayi ve TeknolojiBakanlığıRekabetçiSektörler ProgramıkapsamındaEge Teknoparkyürütücülüğünde, Ege Üniversitesi ve EGİAD partnerliğindekiEge D-Tech Projesi“DerinTeknolojiYatırımınaDairTemelBilgiler” başlıklıeğitim,EGİADevsahipliğindegerçekleşerekyatırımcılarıbirarayagetirdi.Mevcut ve potansiyelEGİAD& EGİAD Melekleriyatırımcılarınınkatılımınaözelgerçekleşeneğitimde, derinteknolojitabanlıyatırımlarailişkintemelhususlarkapsamlıbirşekildeelealındı.  

haber arası detay

Eğitimler, 22 – 23 Mart tarihlerinde EGİAD Sosyal ve KültürelEtkinliklerMerkezi’nde,alanlarındadeneyimliuzmanlarolan Jakob Gajsek, DimitriosMatsakis ve Peter Balogh’uneğitmenliğindegerçekleşti.ProgramdaEge D-Tech ProjeKoordinatörü ve Ege TeknoparkGenelMüdürYardımcısıAnıl BayburaileProjeTeknik DestekTakımLideriPhilip Sowdende projeileilgilikatılımcılarıbilgilendirdi.

İkigünsüresinceyatırımcılarınaktifkatılımlarıylayeraldığıeğitimkapsamında, derinteknolojigirişimlerininözelihtiyaçları veyatırımsüreçlerindeyatırımcılararehberlikedecekbirçokkonuayrıntılarıileişlendi. 

EGİAD YönetimKuruluBaşkanı ve Melek Yatırımcı Alp Avni Yelkenbiçer konuşmasındaderinteknolojilerin hem işdünyası hem de yatırımcılıkdünyasındayeriningiderekartacağına ve gelecekte yeni yatırımlarınbualanlarda da artarakdevamedeceğinedeğindi. “EGİAD ve EGİAD Melekleriolarakprojeortağıolmaktanötürüçokmutluolduğumuzupaylaşmalıyım. 7 yılöncekurulanbiryatırımağıolarakbugününteknolojilerini ve geleceğinitakipetmek hem bizleriçin hem de yatırımgerçekleştireceğimizgirişimlereakıllı para yatırımıiçinoldukçakıymetlidir.” dedi.

Ege TeknoparkGenelMüdürYardımcısıAnıl Bayburaise “Teknoparkolarakİzmir’de yeni birteknolojiüretmemerkezinesahipolduğumuz ve bununlabirlikteşehrimizinulusal ve uluslararasıalandarekabetçiüstünlüğünüsağlaması, yeni teknolojiler/ürünlerortayaçıkaracakolmasıeşsizbirdeğeresahip. Yatırımcı ve işdünyasıolarakEGİAD’ınyanımızda, projeortağıolmasındanötürübirgirişimcininihtiyacıolabileceğitümkaynaklarıtamamlamışbulunuyoruz.Rektörlüğümüze, Teknoparkyöneticilerimiz ve tümprojeortaklarımızateşekkürlerimisunarım” dedi.

Ege Teknopark’ınyürütücüsüolduğuDerinTeknolojilerİnkübasyon Merkezi (Ege D-Tech) Projesi; Türkiye Cumhuriyeti ve AvrupaBirliğitarafındanortakfinanseedilenRekabetçiSektörler Programı (RSP) çerçevesindegerçekleştirilmektedir. Ege Üniversitesi ve Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) katılımıileuygulananprojenin 3 Milyon Euro bütçeile 3 yıldatamamlanmasıplanlanmaktadır. T. C. Sanayi ve TeknolojiBakanlığıtarafındanyürütülenRekabetçiSektörler Programı kapsamındauygulananonlarcaprojeileTürkiye’degirişimciler ve KOBİ’leriçindaharekabetçi ve yenilikçibirekosistemoluşturulmasınakatkısağlanmaktadır.


 

Yorum Yaz