Foça’nın bağımsız adayı, halkın sesini duyuracak

Foça’nın bağımsız adayı, halkın sesini duyuracak
İzmir’in Foça ilçesinde bağımsız olarak katılan belediye başkan adayı Ahmet Gültekin, partilere olan güvenin azaldığını, halkın yararına birçok projeyle, sadece halkına bağlı bir başkan olmak için aday olduğunu belirtti.
Foça’nın bağımsız adayı, halkın sesini duyuracak

Foça’nın bağımsız belediye başkan adayı Ahmet Gültekin, seçim çalışmaları kapsamında projelerini tanıttı. Gültekin, Foça’nın tarihi ve doğal dokusunu koruyarak, turistik bir ilçe haline getirmeyi hedeflediğini söyledi.
Foça’nın bağımsız adayı, halkın sesini duyuracak İzmir’in Foça ilçesinde bağımsız olarak katılan belediye başkan adayı Ahmet Gültekin, partilere olan güvenin azaldığını, halkın yararına birçok projeyle, sadece halkına bağlı bir başkan olmak için aday olduğunu belirtti. Gültekin, projelerini kamuoyuyla paylaştı.
Foça için doğru seçim bağımsız aday Foça’nın bağımsız belediye başkan adayı Ahmet Gültekin, Foça’nın sorunlarına çözüm getirmek için hazırladığı projelerini anlattı. Gültekin, müteahhit kimliğiyle eleştirilere de cevap vererek, Foça’da sit alanlarını talan etmek gibi bir niyetinin olmadığını iddia etti. Gültekin, desteklerini beklediğini dile getirdi.

haber arası detay

Foça’nın bağımsız adayı Ahmet Gültekin, projelerini tanıttı: “Foça için doğru seçim bağımsız aday”

İzmir’in Foça ilçesinde 31 Mart 2024 yerel seçimlerine bağımsız olarak katılan belediye başkan adayı Ahmet Gültekin, seçim çalışmaları kapsamında projelerini kamuoyuyla paylaştı. Gültekin, Foça’nın tarihi ve doğal dokusunu koruyarak, turistik bir ilçe haline getirmeyi hedeflediğini söyledi.

Gültekin, Foça’da düzenlediği basın toplantısında, kendisi ve projeleri hakkında bilgi verdi. 1971 yılında Şanlıurfa Siverek’te doğduğunu, ailesiyle birlikte uzun yıllar inşaat sektöründe çalıştığını ve son 15 yıldır Foça’da yaşadığını ve iş yaptığını anlattı. Bağımsız aday olma sebebini, partilere olan güvenin azaldığını, partilerin rant ve çıkar ilişkilerine girdiğini, bu yüzden halkın sesini duyurabilecek bir aday olmak istediğini belirtti.

Gültekin, Foça’nın sorunlarına çözüm getirmek için hazırladığı projelerini şöyle sıraladı:

Eski Foça’daki tarihi taş yolların aralarının filler dolgu malzemesiyle doldurularak yürünebilir hale getirilmesi
Eski ve yeni Foça için belirlenen sahil bandında ücretsiz nostaljik tekerlekli tramvay hizmeti
Hayırsever vatandaş ve esnafın desteğiyle aşevleri kurulması
Sokak hayvanları için mama üretimi
Eski ve yeni Foça’da sinemalar açılması
Eski Foça İngiliz burnunda yazlık sinema ve mesire alanı yapılması
Yeni Foça’dan hastaneye ücretsiz ulaşım servisi
Gültekin, projelerinin Foça’nın güzelliklerini koruyacak, kültürel zenginlikleri artıracak ve halkın katılımını sağlayacak nitelikte olduğunu ifade etti. Gültekin, müteahhit kimliğiyle eleştirilere de cevap vererek, Foça’da sit alanlarını talan etmek gibi bir niyetinin olmadığını, zaten mevcut yönetim döneminde Foça’nın merkezi noktalarında ve sit alanlarında birçok yapının yapıldığını iddia etti.

Gültekin, Foça için doğru seçim olduğunu belirterek, desteklerini beklediğini dile getirdi. Gültekin, seçim çalışmalarına aralıksız devam edeceğini, Foça halkıyla buluşup, talep ve önerilerini dinleyeceğini sözlerine ekledi.