Kemalpaşa’da Rakip Adaylar Davet Ediliyor: Birlikte Yöneteceğiz

Kemalpaşa’da Rakip Adaylar Davet Ediliyor: Birlikte Yöneteceğiz
Cumhur İttifakı Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Galip Atar, 1 Nisan’da Kemalpaşa Belediyesi civarında iftar sofralarını kuracaklarını açıkladı. İftar yemekleri seçim sonrasında da devam edecek.
Kemalpaşa’da Rakip Adaylar Davet Ediliyor: Birlikte Yöneteceğiz

Galip Atar, rakip adaylar ve teşkilatları da dahil olmak üzere tüm Kemalpaşa halkını 1 Nisan’daki iftar yemeğine davet ediyor. Kemalpaşa’yı birlikte yönetecekleri için rakip adayları bizzat arayarak davet edeceklerini belirtti.
Belediye İftarları Bağışlarla Destekleniyor: Ramazan Ayının Bereketi
Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Galip Atar, belediye yönetiminin iftar davetlerini bağışçıların ve şahısların destekleriyle gerçekleştireceğini söyledi. Ramazan ayının bereketini ve paylaşma duygusunu en güzel şekilde yaşatmayı hedefliyorlar.

haber arası detay

Galip Atar, Cumhur İttifakı Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı olarak, 1 Nisan’da gönül soframızı Kemalpaşa Belediyesi civarında kuracaklarını ve Ramazan ayının sonuna kadar iftar yemeklerini sürdüreceklerini belirtti. İftar yemekleri seçim sonrasında da devam edecek ve tüm Kemalpaşa halkı, rakip adaylar ve teşkilatları da dahil olmak üzere iftar yemeğine davet ediliyor. Atar, Kemalpaşa’yı birlikte yönetecekleri için rakip adayları bizzat arayarak iftar sofrasına davet edeceklerini ifade etti. Kendi işletmelerinde her Ramazan döneminde Kemalpaşa ve diğer ilçelerdeki şubelerinde iftar yemekleri verdiklerini belirten Atar, belediye yönetiminin iftar davetlerini bağışçıların ve şahısların destekleriyle belediye kasasından para harcamadan gerçekleştireceğini söyledi. Bu sayede Ramazan ayının bereketini ve paylaşma duygusunu en güzel şekilde yaşatmayı hedefliyorlar. 

Yorum Yaz