MODEKO, yeni nesil fuarcılık anlayışıyla dünya pazarına açıldı

MODEKO, yeni nesil fuarcılık anlayışıyla dünya pazarına açıldı
Fuarda bahçe, ev ve ofis mobilyaları, mobilya aksesuarları, modüler mobilyalar ve yenilikçi ürünler sergilendi
MODEKO, yeni nesil fuarcılık anlayışıyla dünya pazarına açıldı

MODEKO, mobilya sektörünü 35. kez buluşturdu;   Fuarda 62 ülkeden 300’ün üzerinde firmanın katılımıyla dünya pazarına açılan ve dünya mobilya sektöründe ticaret hacminin 500 milyar dolara ulaştığı bir etkinlik olarak gerçekleştirildi.

Fuarda çok sayıda ülkeden alım heyeti ve ziyaretçi ağırlanan fuar, Türkiye’nin mobilya ihracatına katkı sağlamayı ve yeni ihracat bağlantılarına olanak tanımayı hedefliyor

haber arası detay

MODEKO 35. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı, mobilya sektörünü 62 ülkeden 300’ün üzerinde firmanın katılımıyla 35. kez buluşturan, yeni nesil fuarcılık anlayışıyla dünya pazarına açılan ve dünya mobilya sektöründe ticaret hacminin 500 milyar dolara ulaştığı bir etkinliktir.

Fuarda bahçe, ev ve ofis mobilyaları, mobilya aksesuarları, modüler mobilyalar ve yenilikçi ürünler sergilendi. Fuarın ilk gününden itibaren ise fuara çıkarma yapan alım heyetleri sektörün yüzünü güldürdü.

Fuarın amacı, Türkiye’nin mobilya ihracatına katkı sağlamak ve yeni ihracat bağlantılarına olanak tanımaktır. Nobel Expo Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik, MODEKO’nun her yıl ihracata katkı sağlama hedefiyle yol aldığını vurguladı. Çelik “Beş gün boyunca fuarımızda çok sayıda ülkeden alım heyeti ve ziyaretçi ağırlayacağız. Bize güvenerek gelen katılımcıları yüzleri gülerek uğurlayacağız” diye konuştu.

MODEKO, 10 Mart 2024 tarihine kadar Fuar İzmir’de ziyaretçileri ağırlamaya devam edecek

Yorum Yaz