Mutlu’dan Konak’ta halk buluşması

Mutlu’dan Konak’ta halk buluşması
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının ardından Kocakapı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mutlu, mahallede coşkulu bir karşılama ile karşılandı.
Mutlu’dan Konak’ta halk buluşması

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmaları kapsamında İZTO ve EGİAD’ı ziyaret etti. Mutlu, kent ekonomisinin gelişmesi ve genç iş insanlarının desteklenmesi için projelerini anlattı.
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Kocakapı Mahallesi’nde düzenlenen halk buluşmasına katıldı. Mutlu’ya eskiden kent girişi olarak kullanılan tarihi sur kapısı önünde sembolik anahtar hediye edildi.

haber arası detay

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra mahalle ziyaretleri de yapan Mutlu, vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaşıyor.

Mutlu, dün sabah saatlerinde İzmir Ticaret Odası’nı (İZTO) ziyaret etti. Oda Başkanı Mahmut Özgener ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Mutlu, kent ekonomisinin gelişmesi için yapılacak iş birliği çalışmalarını konuştu. Mutlu, “Konak, İzmir’in ticaret merkezidir. Biz de Konak Belediyesi olarak, kentimizin kalkınması ve ticaretin canlanması için özel sektörle, ticaret ve sanayi odalarıyla güçlü bir iş birliği içinde olacağız. Konak’ta ticaret yapan herkesin yanındayız” dedi.

Mutlu’nun ikinci durağı ise Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer ve dernek üyeleriyle bir araya gelen Mutlu, genç iş insanlarının fikir ve önerilerini dinledi. Mutlu, “Konak’ta gençlerimizin önünü açacak, yeni iş imkanları yaratacak ve kentimizi yatırımcılar için daha cazip hale getirecek projelerimiz var. Gençlerimizin dinamizmi ve girişimci ruhuyla Konak’ı daha da ileriye taşıyacağız. Sizlerin desteği bizim için çok önemli” diye konuştu.

Mutlu, akşam saatlerinde ise Kocakapı Mahallesi’nde düzenlenen halk buluşmasına katıldı. Mahalle girişinde meşale ve konfetilerle coşkulu bir şekilde karşılanan Mutlu, vatandaşlarla kucaklaştı, sorunlarını ve taleplerini dinledi. Mutlu, “Konak’ta her mahalleye eşit hizmet götüreceğiz. Konak’ta adil bir kent, herkese eşit yurttaş olacağız. Dönüşüm talebiniz olduğunu biliyorum. Göreve geldikten sonra plancılarla buraya gelip sokak sokak neler yapılacağını size anlatacağız. Biz her zaman sizlerle birlikte olacağız ve güçlü bir Konak’ı sizlerle birlikte yaratacağız” dedi.

Mutlu’ya mahalle ziyaretinde CHP Konak Belediye Meclis Üyesi Adayı Münir Tunç ve kent gözlemcisi yazar Orhan Beşikçi de eşlik etti. Tunç, “Bu semtin çocuklarının sporla yarına hazırlanmaları için mücadele verdik. Ve bugün semtimizde bu mücadeleye devam ediyoruz. Konak’ın her semtine sporu ulaştırmak, çocukların özgürce spor yapmalarını sağlamak ve hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesi için gerekeni yapmak için başkanımızla yan yanayız. Başkanımız göreve başladığında kendisiyle ve ekibiyle beraber 111 mahallemize hizmet götürmek için çalışacağım” dedi. Beşikçi ise, “Konak, İzmir’in tarihi ve kültürel mirasının en önemli ilçesidir. Burada yaşayan insanlar da bu mirasa sahip çıkıyor. Nilüfer Çınarlı Mutlu, hem bir mimar hem de bir sivil toplum gönüllüsü olarak, Konak’ın bu değerlerini koruyacak ve geliştirecek en uygun adaydır. Ben de kendisine destek vermekten onur duyuyorum” şeklinde konuştu.

Mutlu, konuşmaların ardından mahalleyi gezdi ve tarihi yapılar hakkında bilgi aldı. Mutlu’ya eskiden kent girişi olarak kullanılan tarihi sur kapısı önünde sembolik anahtar hediye edildi. Mutlu, “Bu anahtar, bize Konak’ın güvenini ve emanetini simgeliyor. Biz de bu güvene ve emanete layık olmak için çalışacağız. Konak’ı hep birlikte yöneteceğiz” dedi.