ÖZ FEDA NAKLİYAT, BAYİ VE ACENTALARIYLA BULUŞTU

ÖZ FEDA NAKLİYAT, BAYİ VE ACENTALARIYLA BULUŞTU
ÖZ FEDA NAKLİYAT, BAYİ VE ACENTALARIYLA BULUŞTU

Kemalpaşa 1923 Spor Kulübünün ana sponsoru olan Öz Feda Nakliyat Bayi ve Acentelerinin katılımı ile birlik, beraberlik ve dayanışma toplantısı gerçekleştirdi. 
Kuşadası Grand Belish Hotel Resort’ta gerçekleştirilen toplantıya Öz Feda Nakliyat’ın sahibi ve aynı zamanda Kemalpaşa 1923 Spor Kulübü Başkanı Davut Karataş ile firma sahiplerinden Abdullah Karataş, yöneticiler, çalışanlar,  Ödemiş, Kiraz, Beydağ, Tire, Bayındır, Muğla, Fethiye, Ortaca, Marmaris, Bodrum, Milas, Aydın, Nazilli, Söke, Kuşadası, Didim, Selçuk, Denizli, Manisa, Salihli, Alaşehir, Turgutlu, Akhisar, Soma, Demirci, Balıkesir, Bandırma, Mustafa Kemalpaşa, Bursa Bayi ve Acente temsilcileri ile Kemalpaşa 1923 Spor Kulübü yöneticileri katılım sağladı. 

haber arası detay

Düzenlenen organizasyon kapsamında Öz Feda Nakliyat’ın bayi ve acenteleri ile değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantının ardından katılımcılar yemekte bir araya geldi. 
Yemekte bir konuşma gerçekleştiren Davut Karataş, Bu güzel günde bizi yalnız bırakmayan firma sahiplerine, yetkilerine, çalışanlarına, Öz Feda Nakliyat’ın şubelerine, acentalarına ve aynı sektörde iş yaptığımız firma sahiplerine, ambar sahiplerine ve ailelerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Öz Feda Nakliyat’ın 1 araç 2 çalışan ile beyaz eşya dağıtımı işi ile başlayan serüveni bugün 75 aracı, 30 şubesi ve acentası, 350 çalışanı ile büyük bir aile duruma geldi. Bu da bizim doğru yolda ilerlediğimiz göstergesidir. Allah güç kuvvet verdiği sürece sizlerin de devam eden destekleri ile beraber daha ileri hep ileri diyoruz” diye konuştu.
Gecede konuşan firma sahiplerinden Abdullah Karataş ise düzenlenen organizasyona katılım sağlayan herkese teşekkürlerini sunarak “Geçmişte bizlerle olan kişilere vefamızı ortaya koymasaydık bu kadar insanın bir araya gelmesinin bir anlamı olmazdı. Hayatımız boyunca paraya önem vermedik. Paylaşma duygusuyla hareket ettik.  Bu duyguyla hareket edilirse bir yerlere gelinebilir. Bundan sonra da çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz” dedi. 
Kemalpaşa 1923 Spor Kulübü Antrenörü Özay Yücel’de yemekte söz alarak kulüp olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Aynı zamanda Kemalpaşa 1923 Spor Kulübü’nün Başkanı olan Öz Feda Nakliyat’ın sahibi Davut Karataş ve Öz feda ailesine desteklerinden ötürü teşekkürlerini sundu. 
Gecede düzenlenen plaket töreninde Öz Feda’nın ilk iş yaptığı firma olan Büyükosmanoğulları firmasının sahibi Nazif Yalnız’a, Ödemiş Express Firması Sahibi Doğan Özbalaban’a, Yılın şubesi olarak Mehmet Dikici’ye ve yılın çalışanı olarak Levent Esmer’e plaket takdimi yapıldı. 
 

Yorum Yaz