Özlale, Karşıyaka’da Halkın Gönlünü Fethetti

Özlale, Karşıyaka’da Halkın Gönlünü Fethetti
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Ümit Özlale, bugün Karşıyaka Çarşısı ve Sahili’nde düzenlenen etkinlikte vatandaşlarla buluştu. Özlale, çarşı esnafı ve halkın sorunlarını dinleyerek projelerini anlattı.
Özlale, Karşıyaka’da Halkın Gönlünü Fethetti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Ümit Özlale, Yerel Seçimler Programı kapsamında bugün Karşıyaka Çarşısında ve Sahilinde düzenlenen etkinlikte halkla bir araya geldi. Teşkilatlarının da eşlik ettiği Özlale, çarşı esnafı ve vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

haber arası detay

Özlale, Karşıyaka’nın İzmir’in en güzel ilçelerinden biri olduğunu belirterek, “Karşıyaka’yı daha da güzelleştirmek, yaşam kalitesini yükseltmek, sosyal ve kültürel faaliyetleri artırmak için çalışacağız. İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak Karşıyaka’ya hak ettiği hizmeti vereceğiz” dedi.

Özlale, Karşıyaka Sahili’nde de vatandaşlarla buluşarak, deniz ulaşımı, kentsel dönüşüm, yeşil alanlar, spor ve gençlik merkezleri gibi konularda projelerini anlattı. Özlale, “Karşıyaka’yı daha da canlı, daha da renkli, daha da mutlu bir ilçe yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Sizlerin desteğiyle İzmir’i daha da ileri taşıyacağız” diye konuştu.

Özlale’e vatandaşlar da büyük ilgi göstererek, sevgi gösterilerinde bulundu. Özlale, etkinliğin sonunda Karşıyaka Belediyesi önünde toplanan kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı. Özlale, “Karşıyaka’yı hep birlikte yöneteceğiz. Sizlerin sesi, sizlerin nefesi olacağız. Karşıyaka’yı İzmir’in yıldızı yapacağız” dedi.

Karşıyaka, Özlale’ye Sevgi Seli Yağdırdı. Yerel Seçimler Programı kapsamında Karşıyaka’ya gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Ümit Özlale, teşkilatlarının da katıldığı etkinlikte halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Özlale, Karşıyaka’yı İzmir’in yıldızı yapacaklarını söyledi.
Özlale, Karşıyaka’yı Daha da Güzelleştirecek. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Ümit Özlale, bugün Karşıyaka Çarşısı ve Sahili’nde gerçekleşen etkinlikte Karşıyakalılarla bir araya geldi. Özlale, deniz ulaşımı, kentsel dönüşüm, yeşil alanlar gibi konularda vaatlerini paylaştı.

Yorum Yaz