Serter, Konak’ı Karavanla Geziyor: “Halkın Ayağına Gidiyorum”

Serter, Konak’ı Karavanla Geziyor: “Halkın Ayağına Gidiyorum”
İYİ Parti Konak Belediye Başkan Adayı Huriye Serter, seçim ofisi yerine karavanla Konak’ın 111 mahallesini dolaşıyor. Serter, halkın ayağına giderek projelerini anlatıyor ve Konak’ı iyilik dolu bir kent yapacağını söylüyor.
Serter, Konak’ı Karavanla Geziyor: “Halkın Ayağına Gidiyorum”

İYİ Parti Konak Belediye Başkan Adayı Huriye Serter, seçim kampanyasını farklı bir yöntemle yürütüyor. Serter, seçim ofisi açmak yerine, kampanya sloganları ve görselleri ile kapladığı ofis karavanıyla Konak’ın sokak sokak geziyor. Serter, siyasette yeni bir yüz olduğunu ve Konak’ı katılımcı, yaratıcı ve iyilik dolu bir kent yapacağını ifade ediyor.

haber arası detay

Serter, Konak’ı Karavanla Fethediyor: “İyiliğin Herkese Bulaştığı Bir Konak İçin”

İYİ Parti Konak Belediye Başkan Adayı Huriye Serter, seçim ofisi yerine karavanla Konak’ın 111 mahallesini ziyaret ediyor. Serter, halkın ayağına giderek projelerini ve vizyonunu paylaşıyor. Serter, projelerinin kaynağının belli olduğunu ve Konak’ı iyilik dolu bir kent yapacağını vurguluyor.

İYİ Parti Konak Belediye Başkan Adayı Huriye Serter, seçim kampanyasını farklı bir yöntemle yürütüyor. Seçim ofisi yerine karavanla Konak’ın 111 mahallesini gezen Serter, halkın ayağına gidiyor ve projelerini anlatıyor. Serter, siyasette yeni bir yüz olduğunu ve Konak’ı katılımcı, yaratıcı ve iyilik dolu bir kent yapacağını söylüyor.

Konak’ta seçim yarışı kızışırken, İYİ Parti’nin adayı Huriye Serter, farklı bir seçim çalışması yürütüyor. Serter, seçim ofisi açmak yerine, kampanya sloganları ve görselleri ile kapladığı ofis karavanıyla Konak’ın sokak sokak dolaşıyor. Serter, bu yöntemi tercih etmesinin nedenini şöyle açıklıyor: “Ben diğer adaylardan farklı olarak Seçim Ofisi açarak seçmenimin gelmesini beklemek yerine Seçim ofisimi seçmenimin ayağına götürmeyi uygun gördüm. Çünkü toplum olarak zor dönemlerden geçiyoruz, böyle bir dönemde seçim ofisi açarak halkı ayağıma beklemek olmazdı. Karavan seçim aracımızla mobil olarak Konak’ın tüm mahallelerine, sokaklarına, semtlerine giriyoruz. Halkın ayağına gitmenin en etkili yolu bu.”

Serter, karavanla halka ulaşarak, projelerini ve vizyonunu anlatıyor. Serter, kendisinin siyasette yeni bir yüz olduğunu ve alışagelmiş siyaset kalıplarının dışında, halkın beklentilerine yönelik tutum ve davranışları siyasete taşımayı hedeflediğini ifade ediyor. Serter, “Ben zaten farklı bir belediye başkanı olmayı vaat ediyorum ve farkımı sadece söylemle değil eylemlerimle de göstermek istedim. Konakta arka sıradakiler ön sıradakiler olmayacak ve hiçbir kimse diğerinden geride kalmayacak. Her mahallenin, her sokağın, her kadının, her çocuğun, gencin, yaş alan büyüklerimizin ihtiyaçları neyse her biri karşılığını bulacak” diye konuşuyor.

Serter, projelerinin hazır olduğunu ve her bir projenin kaynağının nereden temin edileceğinin de belirlendiğini vurguluyor. Serter, “İyiliğin herkese bulaştığı bir Konak’ı hep birlikte yaratacak ve yöneteceğiz. İYİ olan kazansın” diyor. Serter’in karavan ile halka ulaşarak anlattığı bazı projeleri ise şöyle:

Amaçlar İçin İş Dünyası İnisiyatifi: Konak’ta iş dünyasının sosyal sorumluluk projelerine destek olacak, işbirliği ve dayanışmayı artıracak bir platform oluşturulacak.
Plastiksiz Şehir Konak: Konak’ta plastik kullanımı ve atığı azaltılacak, çevre bilinci ve duyarlılığı artırılacak, sürdürülebilir bir yaşam için adımlar atılacak.
Sürdürülebilir Yeşil Müzik Festivali: Konak’ta yeşil alanların korunması ve artırılması için farkındalık yaratmak amacıyla, yerel sanatçıların katılımıyla, çevreci bir müzik festivali düzenlenecek.
Geri Dönüşüm Çalışanları Kooperatifi: Konak’ta geri dönüşüm çalışanlarının haklarını korumak, gelirlerini artırmak ve sosyal güvenceye kavuşturmak için bir kooperatif kurulacak.
Konaklı Kadınlar İçin Konak: Konak’ta kadınların eğitim, istihdam, girişimcilik, sağlık, kültür, sanat, spor gibi alanlarda desteklenmesi, güçlendirilmesi ve katılımının artırılması için projeler hayata geçirilecek.
Araçsız Pazar Günü Uygulaması: Konak’ta belirli bölgelerde pazar günleri araç trafiğine kapatılarak, yaya öncelikli, bisikletli, engelsiz, çocuk dostu, sağlıklı ve keyifli bir ortam oluşturulacak.
Katılımcı Bütçeleme: Konak’ta belediye bütçesinin bir kısmı, halkın öneri ve oylarıyla belirlenecek projelere ayrılacak, şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetim anlayışı benimsenecek.
Mobil Çözüm Ofis Karavanı: Konak’ta seçim kampanyası sırasında kullanılan karavan, seçimlerden sonra da halkın sorunlarını yerinde dinlemek ve çözmek için mobil bir çözüm ofisi olarak hizmet verecek.
Serter, bu projelerin Konak’ı daha iyi bir kent yapacağına inandığını ve halkın desteğini beklediğini söylüyor. Serter, “Konak’ta iyi belediyecilik için ittifak’ı halkımız sandıkta sağlayacaktır. Bunun için tüm gücümle çalışacağım. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin izinde Kadınıyla erkeğiyle iyi bir Konak için birleşeceğiz” diyor.

Yorum Yaz