SKAL International Dünya Kongresi İzmir’de: Turizm Profesyonelleri Tarihi Şehri Keşfedecek

SKAL International Dünya Kongresi İzmir’de: Turizm Profesyonelleri Tarihi Şehri Keşfedecek
İzmir, 83. SKAL International Dünya Kongresi ile turizm profesyonellerini ağırlayacak ve şehrin zengin kültürel mirasını tanıtma fırsatı bulacak.
SKAL International Dünya Kongresi İzmir’de: Turizm Profesyonelleri Tarihi Şehri Keşfedecek

İzmir, SKAL International Dünya Kongresi’ne Ev Sahipliği Yaparak Turizmde Yeni Bir Sayfa Açıyor Spot 1: 16-21 Ekim 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan SKAL International Dünya Kongresi, İzmir’in turizm potansiyelini dünya çapında sergileyecek.

haber arası detay


SKAL International Dünya Kongresi İzmir’de Yeni Ufuklar Açıyor
İzmir, dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini ağırlamaya hazırlanıyor. SKAL International’ın 83. Dünya Kongresi, 16-21 Ekim 2024 tarihlerinde, turizm sektörünün kalbinin attığı bu tarihi şehirde düzenlenecek. Kongre, İzmir’in yanı sıra Türkiye’nin büyük turizm birlikleri, devlet ve özel sektör kurumları tarafından destekleniyor.

Kongrenin Önemi ve Etkisi
SKAL International Dünya Kongresi, her yıl yapıldığı şehrin turist sayısını ertesi yıl yüzde 30’a kadar artırma potansiyeline sahip. İzmir, bu etkinlikle birlikte turizmde yeni bir çığır açmayı hedefliyor. Kongre, Romanya’nın Bükreş, Rusya’nın St. Petersburg ve Hindistan’ın Kalküta şehirleriyle yapılan yarışmayı kazanarak, 17 yıl sonra tekrar Türkiye’ye dönüyor.

Katılımcılar ve Etkinlikler
Yaklaşık 600 konuk, tur operatörleri, konaklama sektörü temsilcileri, havayolları, sosyal medya uzmanları, organizasyon ve taşıma firmaları, destinasyon ve restoran yetkilileri, tur şirketleri, akademisyenler, araştırmacılar ve turist rehberleri arasından seçilecek. Kongre süresince, İzmir’in tarihi ve kültürel dokusunu yansıtan Swiss Otel Büyük Efes İzmir Ana Kongre Merkezi başta olmak üzere birçok turizm tesisi etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Organizasyon ve Destekçiler
SKAL International İzmir Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleşecek olan kongre, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK), Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) ve Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) işbirliğiyle düzenleniyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), İzmir Valiliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve diğer birçok kurum ve kuruluş da etkinliğe destek veriyor.

Kongrenin İzmir ve Türkiye Turizmine Katkıları
SKAL International İzmir Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Güner Güney, kongrenin İzmir ve Türkiye turizmine büyük katkılar yapacağına inanıyor. Kongre, İzmir’in tarihi ve kültürel zenginliklerini dünyaya tanıtma ve turist sayısını artırma şansı sunuyor. Kongre, aynı zamanda turizm profesyonelleri için yeni iş bağlantıları kurma ve deneyim paylaşımında bulunma imkanı sağlayacak.

İzmir’in İkonik Mekanları ve Tanıtımı
Kongre boyunca, İzmir’in ikonik mekanları tanıtılacak. Swissotel Büyük Efes İzmir oteli, Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASM), Tarihi Havagazı Fabrikası, Urla, Çeşme, Bergama ve Efes gibi turistik yerler, kongre katılımcılarına gösterilecek.

Bu etkinlik, İzmir’in dünya turizm sahnesindeki yerini pekiştirecek ve şehrin turizm potansiyelini maksimize edecek bir fırsat olarak görülüyor. SKAL International Dünya Kongresi’nin başarısı, İzmir’in turizm sektöründeki birlik ve beraberliğin bir göstergesi olacak ve şehrin gelecekteki turizm başarılarına zemin hazırlayacak.

SKAL Dünya Kongresi İzmir'de!
İzmir Turizmde Zirveye Yükseliyor!

Dünyanın en önemli turizm organizasyonlarından biri olan SKAL Dünya Kongresi, 16-21 Ekim 2024 tarihleri arasında İzmir'de gerçekleşecek. 600'den fazla turizm profesyonelinin katılacağı kongre, İzmir'i ve Türkiye'yi dünya turizminde önemli bir yere taşıma potansiyeline sahip.

İzmir'e Büyük Fırsat!

Kongre, İzmir'in turizm potansiyelini tüm dünyaya tanıtmak ve yeni yatırımlar çekmek için eşsiz bir fırsat sunuyor. İzmir'in tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri kongre katılımcılarını büyüleyecek ve şehrimize olan ilgiyi artıracaktır.

Turizmde Yüzde 30 Artış Bekleniyor!

Geçmiş yıllarda SKAL Dünya Kongresi'nin yapıldığı şehirlerde ertesi yıl yüzde 20-30 turist artışı yaşandığı gözlemlenmiştir. İzmir'de de bu oranda bir artış beklenmektedir. Bu sayede İzmir ekonomisi ve turizm sektörü büyük bir canlılık kazanacaktır.

Tüm İzmirlileri Desteğe Davet Ediyoruz!

Bu önemli organizasyonun başarısı için tüm İzmirlilerin desteğine ihtiyacımız var. Kongreye ev sahipliği yapacak olan İzmir'in turizmcilerine, kamu kurumlarına ve sivil toplum kuruluşlarına bu konuda önemli görevler düşüyor.

Gelin, İzmir'i Birlikte Tanıtalım!

SKAL Dünya Kongresi, İzmir'i dünya turizminde önemli bir yere taşımak için tarihi bir fırsat sunuyor. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek için hep birlikte çalışmalıyız.

Haber ile İlgili Diğer Bilgiler:

Kongre tarihleri: 16-21 Ekim 2024
Katılımcı sayısı: 600'den fazla
Kongre mekanı: Swissotel Büyük Efes İzmir
Kongre kapsamında İzmir'in tarihi ve turistik yerleri de ziyaret edilecek.
Kongreye katılım ve sponsorluk ile ilgili bilgi için SKAL İzmir Kulübü ile iletişime geçebilirsiniz.

Yorum Yaz