Topluma Merhaba Ödülleri 8 Ocak’ta Sahiplerini Bulacak

Topluma Merhaba Ödülleri 8 Ocak’ta Sahiplerini Bulacak
İzmir’de Mübadele Korosu ve Okeanos Orkestrası’nın Muhteşem Performansı, SevMedya Yayın Grubu’ndan “Yeni Normalde Yeni Başlangıçlar” Temalı Ödül Töreni
Topluma Merhaba Ödülleri 8 Ocak’ta Sahiplerini Bulacak

SevMedya Yayın Grubu’nun geleneksel “Topluma Merhaba Ödülleri” 8 Ocak 2024 Pazartesi akşamı İzmir’de gerçekleşecek. 7 dalda halk oyuyla belirlenen ödüllerin sahipleri, Oscar tarzında bir törenle açıklanacak. Gecenin açılışında Elif İdiz konseri, finalde ise Mübadele Korosu ve Okeanos Orkestrası’nın muhteşem performansı izleyicileri büyüleyecek. Ücretsiz davetiyeler için www.sevmedya.com adresini ziyaret edin.

haber arası detay

SevMedya Yayın Grubu'ndan Topluma Merhaba Ödülleri

SevMedya Yayın Grubu'nun geleneksel olarak her yıl verdiği "Topluma Merhaba Ödülleri" 8 Ocak 2024 Pazartesi akşamı sahiplerini buluyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Elhamra Sahnesi'nde gerçekleşecek törende, toplumun farklı alanlarda katkı sağlayan kişi ve kurumlarını ödüllendirmek amacıyla 7 dalda (siyaset, ekonomi, kültür/sanat, spor, medya, müzik, sivil toplum) halk oyuyla belirlenen ödüller takdim edilecek.

Ödül töreni, NumberOne Türk TV ve SevMedya TV'den canlı olarak yayınlanacak. Gecenin sunuculuğunu Ümit Tunçağ yapacak. Topluma Merhaba Ödülleri töreni, Oscar tarzında yapılacak ve her dalda en çok oy alan 5 adaydan kazananı, ödülü takdim edecek olan bir SevMedya çalışanı açıklayacak.

Gecenin açılışında, piyanoda Ünal Mavigöz eşliğinde Elif İdiz konseri izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Finalde ise, İzmir Büyükşehir Belediyesi Mübadele Korosu, Evrim Ateşler'in Okeanos orkestrası eşliğinde unutulmayacak bir canlı performansa imza atacaklar. Mübadele Korosu, Türkiye ve Yunanistan arasında 1923 yılında gerçekleşen nüfus mübadelesinin kültürel mirasını yaşatmak için kurulmuş bir koro¹.

Sadece protokol üyeleri, davetliler ve basın mensuplarının izleyebileceği gecenin ücretsiz davetiyeleri, SevMedya'nın resmi web sitesi olan www.sevmedya.com adresinden temin edilebiliyor. Ödül törenine katılmak isteyenler, site üzerinden kayıt yaptırabilir veya SevMedya'nın 05426006784 numaralı whatsapp hattına mesaj gönderebilirler.

SevMedya Yayın Grubu, 2023 yılında başlattığı Topluma Merhaba Ödülleri ile, toplumun gelişimine katkı sağlayan, başarılı, örnek ve ilham veren kişi ve kurumları öne çıkarmayı ve teşvik etmeyi hedefliyor. Ödül töreni, her yıl farklı bir tema ile düzenleniyor. Bu yılki tema, "Yeni Normalde Yeni Başlangıçlar" olarak belirlendi. Ödül töreninin organizasyonunu, SevMedya Yayın Grubu'nun kurucusu ve genel yayın yönetmeni Sevilay Yılmaz üstleniyor.

SevMedya Yayın Grubu, Türkiye'nin önde gelen medya kuruluşlarından biridir. SevMedya TV, NumberOne Türk TV, SevMedya Radyo, SevMedya Gazetesi, SevMedya Dergisi ve SevMedya Web Sitesi gibi farklı mecralarda yayın yapan SevMedya Yayın Grubu, haber, kültür, sanat, spor, müzik, eğlence, yaşam ve daha birçok alanda kaliteli ve güvenilir içerik sunmaktadır.

Yorum Yaz