Turan, Ödemiş’in geleceği için gençlerin önemine de vurgu yaptı

Turan, Ödemiş’in geleceği için gençlerin önemine de vurgu yaptı
Turan, Ödemiş’in geleceği için gençlerin önemine de vurgu yaptı

Ödemiş’te CHP’nin belediye başkan adayı olan Mustafa Turan, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi seçim çalışmalarına hız verdi. Turan, Ödemiş’in merkez ve kırsal mahallelerini, pazaryerlerini, odaları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya geldi. Turan, Ödemiş’in sorunlarını, taleplerini, beklentilerini ve hedeflerini dinledi. Turan, ayrıca Ödemiş’in sosyal, ekonomik ve kültürel kalkınması için ortak akılla hazırladıkları projelerini de paylaştı.

haber arası detay

Turan, Ödemiş’in 99 mahallesiyle geniş bir coğrafyaya sahip olduğunu, gittikleri her yerde hemşehrilerinin yakın ilgisiyle karşılaştıklarını belirtti. Turan, “Ödemiş’imizi hep birlikte yöneteceğiz. Ödemiş’imizi ortak akılla yarınlara hazırlayacağız. Ödemiş’imizin her köşesinde yaşayan hemşehrilerimizin mutluluğu, refahı, huzuru için çalışacağız” dedi.

Turan, Ödemiş’in kalkınması için İzmir Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir şekilde çalışacaklarını, CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay ile birlikte Ödemiş’e yeni bir sayfa açacaklarını ifade etti. Turan, “İzmir Büyükşehir Belediyemiz en büyük gücümüz olacaktır. Cemil Tugay Başkanımızla birlikte merkezde Ödemiş’e yeni bir sayfa açtıracak, kırsalda ise hemşehrilerimizi doğduğu yerde mutlu edecek kalkındıracak çalışmalar için şimdiden hazırız” diye konuştu.

Turan, “Gittiğimiz her yerde özellikle gençlerin Ödemiş’e dair fikirleri, talepleri, aktardıkları beni ayrıca heyecanlandırıyor. Bu noktada önümüzdeki günlerde gençlik buluşması düzenleyip gençlerimizi dinleyeceğiz, yapabileceklerimizi anlatacağız. Kimsesizlerin kimsesi olan Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Cumhuriyetimizin kurucu ruhunu gençliğin enerjisi ve heyecanıyla harmanlayıp Ödemiş’i yarına hep beraber hazırlayacağız. Bu yolda en büyük gücümüz birlikteliğimiz olacak, birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

Turan, seçim çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini, Ödemiş’in her mahallesine, her sokağına, her evine ulaşacaklarını, Ödemiş’i CHP’nin bayrağıyla donatacaklarını sözlerine ekledi.

Turan: “Ödemiş’i ortak akılla yarınlara hazırlayacağız” CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan, seçim çalışmaları kapsamında hemşehrileriyle buluştu. Turan, Ödemiş’in kalkınması için ortak akılla hazırladıkları projelerini paylaştı.
CHP’li Turan, Ödemiş’te seçim turunda Ödemiş’te CHP’nin belediye başkan adayı olan Mustafa Turan, 31 Mart seçimleri öncesi merkez ve kırsal mahalleleri, pazaryerlerini, odaları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Turan, Ödemiş’in sorunlarını, taleplerini, beklentilerini ve hedeflerini dinledi.
Ödemiş’in geleceği için gençlerle buluşacak CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan, Ödemiş’in geleceği için gençlerin önemine vurgu yaptı. Turan, önümüzdeki günlerde gençlik buluşması düzenleyeceklerini, gençlerin fikirlerini, taleplerini alacaklarını, yapabileceklerini anlatacaklarını söyledi.


 

Yorum Yaz