Urla Belediye Başkan Aday Adayı Alabalık: “Belediyecilik anlayışında devrim yapacağız!”

Urla Belediye Başkan Aday Adayı Alabalık: “Belediyecilik anlayışında devrim yapacağız!”
Hakan Alabalık’ın projelerinin tamamını https://hakanalabalik.com/projeler.html adresinden duyurdu...
Urla Belediye Başkan Aday Adayı Alabalık: “Belediyecilik anlayışında devrim yapacağız!”

Cumhuriyet Halk Partisi Urla Belediye Başkan Aday Adayı Hakan Alabalık, yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. İlçenin temel eksikliklerinden yola çıkarak hazırladıkları projeleri kamuoyu ile paylaşan Alabalık, belediyecilik anlayışında devrim yapacaklarını belirtti.
Aday adaylık başvurusu ile birlikte ilk açıklamasında ‘katılımcı, şeffaf, hesap verebilir, çoğulcu demokrasi anlayışı’ ile çalışacaklarını belirten Hakan Alabalık, tanıttığı projelerin temelinde de toplumun tüm dinamikleri ile birlikte ortak yönetilen bir Urla vurgusunda bulundu. İlçe ekonomisinin kalkınması adına yapılabilecek çalışmalarla birlikte kültür sanat çalışmalarına da önem verilen proje dosyasında toplumun tüm kesiminin sorunlarına çözüm yolları üretildi.

haber arası detay


Urla’da uzun yıllardır süregelen altyapı sorununa, ilgili paydaşlar ile birlikte gerekli çözümlerin en kısa sürede hayata geçirileceğinin altını çizen Alabalık yaptığı açıklamada teknik işlerin yanı sıra belediyecilik anlayışının daha insani değerlerle donanması gerektiğine inandığı belirtti. 
Alabalık yaptığı açıklamanın tamamında, “Mevcut yönetim anlayışının, bizlere yerleştirilmeye çalışılan belediyecilik anlayışının daha insani değerlerle donanması gerektiğine inandığım için bu yola çıktım.Teknik konulara sıkışıp kalmış olan belediyecilik kavramını insana daha çok dokunan;gençlerimize kadınlarımıza, esnafımıza, üreticilerimize yani vatandaşlarımızın hayatlarının zorluklarına şahit olduğum için ve belediyenin de bu konuda birçok şey yapabileceğini biliyorum. Belediyecilikte bir devrim yapmak, yepyeni bir belediyecilik anlayışı inşa etmek amacıyla çıktığımız bu yolda projelerimizin tamamı bu yönde. İnsanlar, kendi değerini hisseden yönetim anlayışına hasret kalmış. Biz bu hasreti sona erdireceğiz” ifadelerine yer verdi. 

Hakan Alabalık’ın projelerinin tamamını https://hakanalabalik.com/projeler.html adresinden duyurdu...

Hakan Alabalık Kimdir?
1964 yılında doğmuştur. Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik mezunudur. 1990 yılında İzmir’de başlayan meslek hayatı, 2005 yılından itibaren Urla’da devam etmiştir. Halen Urla Uğur Kurs İşletmecisi ve Matematik öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Yöneticilik, koordinasyon, projeleri hayata geçirme gibi tecrübeleri hem ticari hayattaki hem de uzun yıllardır aktif olarak bulunduğu sivil toplum örgütlerindeki görevlerinden kaynaklanmaktadır. İzmir Ticaret Odası Eğitim Komitesi Meclis Üyeliği, İzmir Ticaret Odası Eğitim Komitesi Üyeliği, İzmir Gürünlüler Dernek Başkanlığı, Yiğidolar Federasyonu Genel Sekreterliği, Ege Sivaslı İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği gibi görevlerde çalışmalarına devam etmektedir. Karşıyaka Bilim Müzesi’nde sergilenen ve 300 yıldır çözülemeyen Matematik problemine çözüm getirmesi ile tanınan Hakan Alabalık, aynı zamanda TRT EBA bünyesinde yayın için davet edilmiştir. Boğaziçi, Bahçeşehir, Dokuz Eylül Üniversiteleri gibi kurumlarda konferanslar vermiştir. Uluslararası hakemli bilimsel dergilerde yayınlanmış makalelerin yanı sıra, kongrelerde bildiri ve poster sunum çalışmaları da yapmıştır. Hakan Alabalık, Cumhuriyetin İkinci Yüzyılı’nda Urla’nın daha iyi konumda olması için Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunmuştur. Haftalar öncesinden kurulan ekibi ile projeleri üzerindeki çalışmalarını sürdüren Hakan Alabalık, evli ve iki çocuk babasıdır.


 

Yorum Yaz