Uşak Fuarı’nda Tarım OSB’ler görücüye çıkacak

Uşak Fuarı’nda Tarım OSB’ler görücüye çıkacak
Uşak Fuarı’nda Tarım OSB’ler görücüye çıkacak

Uşak, yeni teknolojilerle üreticiyi buluşturacak olan Uşak 8. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı’na ev sahipliği yapacak. Uşak Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer “Uşak, her geçen yıl tecrübesini, kapasitesini artıran ve sektöre ivme kazandıran fuarını heyecanla bekliyor” dedi.

haber arası detay


 
20-23 Eylül’de Uşak Karakıran Mahallesi Kemal Öz Çok Amaçlı Kapalı Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek fuarda, tarımdaki son yenilikler ve teknolojik gelişmeler, büyük ve küçükbaş hayvanlar, çiftlik ekipmanları, genetik alanındaki son yenilikler görücüye çıkacak. Fuar, sektörün önde gelen firma, birlik ve kooperatiflerini, üreticiler ve alıcılarla buluşturacak.


 
Sezer, 2023 yılı harmanının yüksek rekolteli geçtiğini, son yılların en yüksek rekoltesi olduğunu belirterek “Çiftçinin ihtiyacı olan ekipmanları, tarım alanındaki gelişmeleri ve yeni teknolojileri tek çatı altında bulduğumuz bu fuar hem sektör hem de bizler için çok verimli, çok önemli” dedi. Uşak’ın, tarımın ve tarım fuarlarının önemini çok önce anladığını ve bunun olumlu sonuçlarını aldığını vurgulayan Sezer “Sektördeki bu verimi, bu sene fuar başarımızda da aynı oranda katlayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.


 
“HERKESİ BEKLİYORUZ”
Uşak halkını, Borsa üyelerini, tüccarı, çiftçiyi, sanayiciyi, herkesi Uşak Ticaret Borsası standına beklediklerini vurgulayan Sezer “Bu sene stand konseptimiz ‘Tarım OSB’ olacak. Endüstriyel yatırımların yapılacağı, bölge tarımına ve istihdamına ciddi katkı sağlayacak, Banaz Termal Bölge’de gelişen gıda ihtiyacına cevap verebilecek ölçekteki bu büyük projenin paydaşlarından biriyiz. Böyle bir yatırımı Uşak’a ve Türkiye ekonomisine kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bu konudaki çalışmalarımıza da yer vereceğiz. Herkesi bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz