Yeni helikopter ve VTOL şovu bu yıl Almanya'da görücüye çıkacak.

Yeni helikopter ve VTOL şovu bu yıl Almanya'da görücüye çıkacak.

Yeni helikopter ve VTOL şovu bu yıl Almanya'da görücüye çıkacak. EASA (Avrupa Birliği Havacılık Güvenliği Ajansı) ve EHA (Avrupa Helikopter Birliği) tarafından düzenlenen EUROPEAN ROTORS, Kasım ayında Almanya'nın Köln kentinde başarılı bir gösteri başlangıcı için yola çıktı.

haber arası detay

 


ULUSLARARASI ROTORCRAFT TOPLULUĞU, AVRUPA ROTORLARI İÇİN GÜÇLÜ DESTEK GÖSTERİYOR
Helikopter ve VTOL dünyası bu yıl Kasım ayında Köln'e geliyor. Yeni gösteri formatı EUROPEAN ROTORS, birçok pazar liderinin prömiyere çoktan kaydolmasıyla pazardan çok olumlu bir geri bildirim ve güçlü bir destek alıyor. Organizatörler Avrupa Helikopter Birliği (EHA) ve Avrupa Birliği Havacılık Güvenliği Ajansı (EASA), önde gelen bir uluslararası ticaret fuarını benzersiz bir konferans, eğitim ve öğretim programı ile birleştiren bir platform oluşturdu.
Uluslararası pervane araçları topluluğu, bu yıl olduğu gibi 2020'de de çeşitli endüstri etkinliklerinin iptal edilmesi veya ertelenmesi gerektiğinden sonra, yüz yüze toplantılar için tekrar bir araya gelmeyi sabırsızlıkla bekliyor. 16-18 Kasım 2021 tarihleri ​​arasında Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen EUROPEAN ROTORS, sektöre uzun zamandır beklenen fırsatı yeniden sağlamak ve ilk elden yeni ürün ve teknolojileri görmek ve deneyimlemek için yola çıktı. Piyasanın tepkisi son derece olumlu. Airbus Helicopters, Bell, Leonardo Helicopters, Safran Helicopter Engines, Boeing Global Services, H + S Aviation Limited, Pratt & Whitney Canada Corp., RUAG, ESG Elektroniksystem- und Logistik GmbH, AEROMETALS ve diğerleri gibi pazar liderleri fuara çoktan kaydolmuşlardır. Köln'de. 

Her yıl düzenlenen yeni platform, tüm helikopter endüstrisini ve alt sektörlerini ve çeşitli paydaşları bir araya getirmeyi hedefliyor. Gösteri, HEMS / SAR, kolluk kuvvetleri / kamu güvenliği, yolcu taşımacılığı ve açık deniz inşaatı yoluyla afet yardımı / yangınla mücadeleden akıllı şehir / kentsel hava hareketliliği ve yeni teknoloji ve yeniliğe kadar çeşitli VTOL operasyonlarına hitap edecek. 

Başlangıçta Kasım 2020 için planlanan EUROPEAN ROTORS, Kasım 2021'de ilk yerinde gösteri başlayana kadar boşluğu doldurmak için başarılı bir dijital sunum ve tartışma serisi oluşturdu. EASA Rotorcraft ve VTOL Sempozyumu EUROPEAN ROTORS sırasında yapılacak. Geçtiğimiz 13 yıldır her yıl düzenleniyor ve giderek artan bir uluslararası tanınırlığa sahip. Sektördeki güvenlik profesyonellerini bir araya getirir. Sempozyum, üreticilere, araştırma kuruluşlarına, Ulusal Havacılık Otoritelerine ve daha genel olarak tüm güvenlik uzmanlarına, en son gelişmelerini toplulukla paylaşmaları ve gelecekteki güvenlik politikaları ve iyileştirme eylemleri konusunda düzenleyicilerle alışveriş yapmaları için bir platform sağlar. Güçleri hep birlikte birleştirmek, başarılı bir iyileşmenin anahtarıdır.

Gösteri için yerinde ve çevrimiçi olarak kapsamlı bir eğitim ve eğitim seansı seti planlanıyor. Helikopter endüstrisi, salgın sırasında topluma kritik hizmetler sundu. Ajans, endüstriyi desteklemek için Normale Dönüş operasyonları projesi kapsamında faaliyetler başlattı. Avrupa helikopter ekosistemi direnç gösterdi, ancak yine de krizden ağır şekilde etkilendi. Hepimiz nasıl daha verimli, daha dijital olabileceğimizi ve temel güvenlik görevlerine odaklanmayı öğrendik. Sempozyum, geçen yıldan bu yana geliştirilen iyi uygulamaları değerlendirmek ve yansıtmak için bir fırsat olacaktır. 

Avrupa Helikopter Birliği (EHA) Başkanı Peter Moeller, “Bu yıl Kasım ayında Köln'de EUROPEAN ROTORS'u dört gözle bekliyoruz. Gösteri, uluslararası pervane araçları topluluğunun bir araya gelmesi, iş yapması ve pandemiden sonra yeniden başlamayı hızlandırabilecek fikir alışverişi yapması için eşsiz bir fırsat sunuyor. COVID-19 krizi nedeniyle EUROPEAN ROTORS prömiyerini ertelemek zorunda kaldıktan sonra VTOL endüstrisinin büyük ve sürekli desteği için müteşekkiriz. "

EASA'da GA ve VTOL Departmanı Başkanı David Solar şunları söylüyor: “Bu yeni etkinliğin ilkini dört gözle bekliyoruz. Sektördeki kesintiler, Avrupa'da tüm paydaşları bir araya getiren benzersiz, yeni ve daha büyük bir etkinliğe duyulan ihtiyacı vurguluyor. Son aylarda ivmenin korunduğunu görmekten mutluluk duyuyoruz ve bu, böyle bir olayın her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu gösteriyor.

Helikopter endüstrisi baskı altında ve değişim geçiriyor. Buna paralel olarak, artık pazara girecek kadar olgunlaşmış ve operasyonel güvenlik avantajları sağlayabilecek teknolojiler görüyoruz. "

EUROPEAN ROTORS, dünya çapındaki diğer rotorlu araç etkinlikleriyle ortaklık kurarak uluslararası erişimini genişletiyor ve pazardaki konumunu daha da güçlendiriyor. 

AVRUPA ROTORLAR VTOL Gösteri ve Güvenlik Konferansı 16-18 Kasım 2021 (Salı-Perşembe) arasında gerçekleşecek. Salon, Köln, Almanya'daki Koelnmesse Kuzey Kongre Merkezi dahil Salon 8 olacak. Organizatörler yetkililerle sürekli temas halindedir ve tüm katılımcıların ve katılımcıların sağlık ve güvenliğini sağlamak için gerekli tüm önlemleri ve önlemleri almışlardır. Açılış saatleri ve fiyatları da dahil olmak üzere daha fazla bilgi www.europeanrotors.eu adresinde mevcuttur  .

Etkinlik hakkında:

AVRUPA ROTORLAR - VTOL gösteri ve güvenlik konferansı ”, tüm rotorlu hava aracı endüstrisinin işini büyütmek ve rotorlu araç güvenliği ve sürdürülebilirliğini tartışmak için buluştuğu yerdir. Avrupa Helikopter Birliği (EHA) ve Avrupa Birliği Havacılık Güvenliği Ajansı (EASA) ilk kez, Avrupa rotorlu hava aracı topluluğu için olağanüstü bir vitrin oluşturmak için bir araya geliyor. EUROPEAN ROTORS, sektöre tüm paydaşların (Orijinal Ekipman Üreticileri (OEM), tedarikçiler ve operatörler dahil) iş yapmak ve bilgi paylaşmak için bir araya geldiği bir sergi sunan benzersiz lider platform olacak. Farklı özerklik seviyelerine sahip Dikey Kalkış ve İniş uçakları (VTOL), gelecekte önemli bir teknoloji oldukları için (rotorlu araçlara tamamlayıcı nitelikte) veya yeni boyutlar sunduğundan (örneğin, kentsel ortamlarda) entegre edilecektir.

EUROPEAN ROTORS, Airbus, Bell, Leonardo ve Safran gibi önde gelen OEM'lerin tam desteğiyle ve tüm havacılık güvenliği konularına odaklanacak olan EASA ile işbirliği içinde Avrupa Helikopter Birliği tarafından organize edilmektedir. Ünlü genel havacılık fuarı AERO Friedrichshafen'in organizatörü Messe Friedrichshafen, yeni gösterinin servis sağlayıcısı.

Konsept, konferanslar, atölyeler ve sertifikalı eğitim kursları içeren benzersiz bir konferans programı ile birleştirilmiş bir ticaret fuarından oluşur. Bunlardan en önemlisi, küresel havacılık güvenliğini artırmak için daha iyi işbirliği ve karşılıklı anlayışı sağlamayı amaçlayan köklü EASA Rotorcraft ve VTOL Sempozyumunun entegrasyonudur.

EUROPEAN ROTORS, 2021'den itibaren her yıl düzenlenecek. RotorHub, etkinliğin resmi Show Daily medya ortağıdır.

Daha fazla bilgi www.europeanrotors.eu adresinde mevcuttur. 
 

Yorum Yaz