İyi Parti'den milletvekilliğine adaylık açıklaması

İyi Parti'den milletvekilliğine adaylık açıklaması
İyi Parti'den milletvekilliğine adaylık açıklaması

Bildiğiniz gibi Milletvekilliğine aday olacaklar için Genel Merkezimizin almış olduğu tavsiye kararı uyarınca 2 dönemdir görev aldığım İzmir İYİ Parti il disiplin kurulu üyeliğimde, doğal delegesi olduğum önümüzdeki il seçimlerinde herhangi bir listede bulunmayacağımı beyan ederim. 

haber arası detay


Siyasetle tanışması 40 yaşında ilk kez İYİ Parti ile olan ben, 1977 yılında İzmir’de Selanik göçmeni bir ailede doğdum, ilk ve ortaokulu Karşıyaka’da, liseyi İzmir Atatürk Lisesi’nde bitirdim. İstanbul ve Ege Üniversitelerinde işletme okudum, 2001 de çalışmak için gittiğim ABD’den 2008 yılında vatandaşlık almadan döndüm. Halen İzmir’de yönetim danışmanlığı veren bir şirket sahibiyim.
Adaylığımın duyurusunu, kuruluşundan bu güne parçası olduğum Çiğli İlçe Başkanlığında yapmakla beni gururlandıran Değerli İlçe başkanıma ve Bugün burada olan veya olamayan tüm İlçe Teşkilatımıza teşekkürü borç bilirim.


2 Dönem İYİ Parti İzmir İl Başkanlığında görev yapmam beni Çiğli’nin İYİ ailesinden hiç kopartmadığı için çok mutluyum.
5 sene önce Tüm İYİ Parti ailesi ile birlikte bu ucube sisteme karşı başlattığımız hareket önümüzdeki seçimde sonucu verecek ve Ülkemiz eskisinden de Güçlü bir Parlamenter Sisteme geçiş yapacaktır.
İki mavi gözün ışığında Ülkemizi Çağdaş Medeniyet seviyesinin üstüne çıkararak, Milletimizi hak ettiği noktaya getirmek tek hedefimdir. Ülküm, yükselmek, ileri gitmektir.
Ülkeme ve şehrime İYİ hizmet etmek için adayım.
Vatana ve Millete hayırlısının neyse, onun olmasını dilerim.

Osman Tamer Şahin
İzmir İl Başkanlığı Disiplin Kurulu Üyesi
Tel: 0(532) 473 35 73

Yorum Yaz