İzmit Lavanta Parkı Açılıyor

İzmit Lavanta Parkı Açılıyor
İçerisinde Gülümse Kafe Olacak
İzmit Lavanta Parkı Açılıyor

Lavanta Parkı Ve Gülümse Kafe Lavanta Açılıyor İzmit Yeni Bir Sosyal Alan Daha Kazanıyor. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet son çalışmaların incelemesini yaptığı İzmit Lavanta Parkının 5 Ağustos’ta açılacağının müjdesini vererek, “Tüm İzmitlileri 5 Ağustos 18.30’daki açılışımıza bekliyoruz. Kimseye söz vermeyin, sizi burada bekliyor olacağız” dedi

haber arası detay

 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet beraberinde İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ümit Uçar ve İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen ile açılış için gün sayan ve son çalışmaların gerçekleştirildiği İzmit Lavanta Parkında incelemelerde bulundu. Başkan Hürriyet inceleme sonrası yaptığı açıklamada İzmitlilere açılış tarihini müjdeleyerek tüm vatandaşları açılışa davet etti.

“İçerisinde Gülümse Kafe Olacak”

İzmit Lavanta Parkı önünde açıklamada bulunan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet şu ifadeleri kullandı; “Sevgili İzmitliler çok güzel, renkli bir alan olan ve bulunmaktan heyecan duyduğumuz, açılışı için gün saydığımız Lavanta Parkımızdayız. Lavanta Parkımızın çalışmalarına başlamıştık. Hummalı bir çalışma gerçekleştirdik ve bu çalışmalar yavaş yavaş sona geldi. Yakın zamanda açılışını gerçekleştireceğiz. Bugün de inceleme yaptık. İnşallah 5 Ağustos günü Lavanta Parkımızı içeresinde Gülümse Kafemizle birlikte açacağız. Gülümse Kafe markası ve hizmet kalitesi bu bölgedeki insanlarımızla buluşacak.

Açılışta Hasat Şenliği

Önemli bir alan burası. Önümüzdeki süreçlerde de Lavanta Hasat Şenlikleri yapacağız. Ailelerin rahatlıkla gelip burada zaman geçireceği, sosyalleşeceği, etkinlikler yapabileceğimiz bir alan kazandırıyoruz kente. Canlı müzik konserlerinden cemiyetlere kadar birçok etkinlikler yapılabilecek burada. Parkımıza Lavanta Parkı dedik, içerisine de Gülümse Kafe Lavanta dedik. Burada güzel hizmetler halkımızı bekliyor olacak. 5 Ağustos  Cuma günü saat 18.30’da güzel bir hasat şenliğiyle açılışımızı gerçekleştireceğiz. Halkımıza yeni bir sosyal yaşam alanı kazandırdığımızı göstereceğiz.

“Kimseye Söz Vermeyin, Açılışa Bekliyoruz”

Bu bölge aynı zamanda Lavanta Parkıyla birlikte Yaşam Bahçesiyle komşu olan bir bölge. Yaşam Bahçesi çalışmaları sürüyor. Orası da bitince açılışını yapacağız. İçerisinde ekolojik çalışmaların yapılacağı, Orman Okulunun da olacağı güzel bir Yaşam Bahçesi de halkımızı bekliyor. Önce Lavanta Parkımızın açılışını yapacağız.  Lavanta parkımızı güzel etkinliklerle, şenliklerle, çocuklarımız için güzel eğlencelerle, büyüklerimiz için güzel müziklerle ve lavanta hasat şenliğiyle açacağız. 5 Ağustos Cuma Günü saat 18.30’dan sonra kimseye söz vermeyin. Biz burada halkımızı bekliyor olacağız.

“Şimdiden Hayırlı Olsun”

Burada çalışan tüm emekçi kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Buranın temeli atıldığından beri çok emek veriyorlar, titiz davranıyorlar. En ince ayrıntısına kadar, eksik olmasın, halkımız güzel, huzurlu alanlara kavuşsun, mutlu olsun diye çok uğraşıyorlar. Burası gerçekten emek verilmiş ve kentimize yeni bir sosyal yaşam alanı olarak kazandırılacak bir tesis. Şimdiden kentimize güzel İzmitimize ve İzmitlilere hayırlı ve uğurlu olsun.”

İzmit Belediyesi Sosyal Tesisi Gülümse Kafe’nin yeni lezzeti Gülümse Börek önümüzdeki Pazar günü (31 Temmuz) vatandaşların beğenisine sunulacak

İzmit Belediyesinin hizmete açtığı ilk sosyal tesisi olan ve günden güne hizmet kalitesini arttıran Gülümse Kafe’ye vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.  Uygun fiyatlı, kaliteli ürünleri, ferah ortamı ve güler yüzlü personelleriyle vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği İzmit Belediyesi Sosyal Tesisi Gülümse Kafe’nin menüsüne yeni ürünler ekleniyor. Geçtiğimiz günlerde hizmet yelpazesine kızarmış dondurmayı ekleyen Gülümse Kafe, şimdi de menüsüne Gülümse Böreği ekleyecek.

Tüm Vatandaşlar Davetli

Yahya Kaptan Mahallesi Sarı Mimoza Caddesi’nde bulunan Gülümse Kafe’de önümüzdeki Pazar günü (31 Temmuz) saat 11.00’da Gülümse Börek Tadım Etkinliği düzenlenecek. Saf tereyağı ile hazırlanan ve el açması yufkaların kullanıldığı muhteşem lezzet Gülümse Börek peynirli, ıspanaklı, kıymalı, kavurmalı ve pastırmalı seçenekleriyle vatandaşlara sunulacak. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tüm vatandaşları tadım etkinliğine davet etti.

Yorum Yaz