Pozantı Bungalov ahşap evlerde konaklama yapabilirsiniz

Pozantı Bungalov ahşap evlerde konaklama yapabilirsiniz
Pozantı Bungalov ahşap evlerde konaklama yapabilirsiniz

Belemedik Bungalov Evler; Belemedik Anıt Ağacı ve Belemedik Restaurant yanında bulunan ve belediye atölye ekiplerimiz tarafından inşa edilen 4 adet Ahşap Bungalov Evler, huzurun ve mutluluğun adresi oluyor.

haber arası detay

 

Doğanın içerisinde tarihe ışık tutmuş kalıntıların arasında yer alan Bungalov Evlerimiz rezervasyon alımına başlamış olup siz değerli konuklarımıza hizmet vermeye devam ediyor.

BUNGALOV EVLER REZERVASYON - İLETİŞİM: 0530 234 4001

BELEMEDİK BUTİK OTEL

Doğa Koruma ve Milli Parklar 7. Bölge Müdürlüğünden kiralanan yemyeşil doğanın içerisindeki bina Pozantı Belediyesi işletmesinde bir Butik Otele dönüştürüldü. Pozantı merkeze sadece 8 kilometre uzaklıkta bulunan otelimiz Adana'ya 110, Mersin'e 130 ve Niğde iline 100 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

13 Odası bulunan Belemedik Butik Otelimizde 1 adet Türk hamamı ve 1 adet Sauna bulunuyor.

Belemedik Butik Otel ile ilgili geniş bilgiyi www.belemedikbutikotel.com adresinden de rahatlıkla alabilirsiniz?

Akçatekir Yaşam Park Restaurant


Türkiye’nin ve Adana’mızın en ünlü yayla merkezlerinden biri olan Akçatekir Yaylasına Pozantı Belediye Başkanımız Mustafa Çay tarafından yeni bir tesis kazandırıldı.

32 dönüm arazi üzerine kurulan Yaşam Park içerisindeki 600 metrekare büyüklüğündeki Akçatekir Yaşam Park Restaurantımız belediyemiz tarafından işletilmekte olup, ızgara çeşitleri, fırın çeşitleri, serpme kahvaltı ile aynı anda 300 kişiye kadar hizmet verebilecek kapasitededir.

Belemedik Restaurant

Adana'mızın ve Türkiye'mizin önemli yayla merkezlerinden olan Belemedik Tabiat Parkına, Pozantı Belediyesi tarafından hizmete açılan Belemedik Restaurant, 31 Mayıs 2019 tarihinde hizmete girdi.

Sonbaharın Başkenti Belemedik'te "Huzurun ve lezzetin adresi" olarak nitelendirilen Restaurantımızda eşsiz doğanın binbir rengi arasında Izgara Çeşitleri ve Serpme Kahvaltısı, demlik çayı ile damaklarda lezzet bırakan bir yer oldu.

Pozantılılar’ın ‘Siz de gelen pişman olmayacaksınız’ diyerek tüm Türkiye halkını davet ettiği Belemedik,eşsiz bir doğa harikası olan yer. İşletmeciliğini Pozantı Belediyesi Personel Hizmetleri Limitet Şirketi’nin yaptığı tesislerde tecrübeli personellerimiz görev alırken tecrübeleri kadar hijyenik sunum ve kıyafetleriyle de ilgi topluyorlar.

Yorum Yaz