Topodrone fotogrametrik kendi kamerasını üretti

Topodrone fotogrametrik kendi kamerasını üretti
Topodrone 61 mp full frame kamera sensörü ile kendi markası ön plana çıkıyor.
Topodrone fotogrametrik kendi kamerasını üretti

Topodrone yeni nesil  DJI Matrice 200/210 V2 ve DJI Matrice 300 RTK drone'larıyla uyumlu yeni bir kurumsal düzeyde haritalama kameraları serisi lasman hazırlarları başladı.

haber arası detay

 

TOPODRONE P61 & P24 , tam kare Sony sensörünü temel alır ve 18, 24, 35 ve 50 mm'nin yanı sıra 4, 10 ve 14 kanallı multispektral lenslerle uyumludur.

 En gelişmiş TOPODRONE P61 full frame kamera, DJI Zenmuse P1 kameraya kıyasla aynı yükseklikten daha iyi kapsama alanı ve GSD elde edilmesini sağlar.

Kamera 3 eksenli gimbal üzerine kurulabilir ve fotogrametri görevleri için tek bir faydalı yük olarak kullanılabilir veya herhangi bir TOPODRONE LiDAR sistemi ile entegre edilebilir

Yeni bir TOPODRONE kamera serisi, DJI Pilot ve UgCS Pro / Expert / Enterprise uygulamasıyla derin bir entegrasyon sağlar.

Uçuş sırasında gimbal ve tetikleme kontrolüne, kamera ayar kontrolüne (A, ISO, Deklanşör hızı, ISO), piyasadaki herhangi bir multispektral kamerada bulunmayan multispektral kurulumdan bile canlı video aktarımına erişebileceksiniz.

 

TOPODRONE P24 & P61 KAMERALARINA GENEL BAKIŞ
Pek çok yeni gelecek ve avantaj sunan DJI Matrice 200/210 V2 ve DJI Matrice 300 RTK drone'ları ile uyumlu yeni bir kurumsal düzeyde haritalama kameraları serisiyle tanışın

TOPODRONE P61, tam kare 61 Mpiksel Exmor R CMOS Sony sensörünü temel alır ve 18, 24, 35 ve 50 mm'nin yanı sıra 4, 10 ve 14 kanallı multispektral lenslerle uyumludur.

En gelişmiş TOPODRONE P61 full frame kamera, DJI Zenmuse P1 kamera ile karşılaştırıldığında aynı yükseklikten daha iyi kapsama alanı ve GSD elde edilmesini sağlar.

TOPODRONE P24, içinde APS-C CMOS 24 Mpiksel Sony sensöre sahiptir ve 16, 24, 35 ve 50 mm'nin yanı sıra 4, 10 ve 14 kanallı multispektral lensleri de destekler.

Yeni bir TOPODRONE kamera serisi, gimbal ve tetikleme kontrolü, kamera ayar kontrolü (A, ISO, Deklanşör hızı, ISO), çok bantlı kurulumdan bile canlı video aktarımı gibi DJI Pilot ve UgCS Pro / Expert / Enterprise uygulamasıyla derin bir entegrasyon sağlar. piyasadaki herhangi bir multispektral kamerada mevcut değildir.

Yüksek hassasiyetli TOPODRONE PPK sistemi, RGB ve multispektral fotoğraflarınızı cm düzeyinde doğrulukla yüksek hassasiyetli 3D modellere ve ortofotoya dönüştürmenize olanak tanır.

ESKİ STİL DJI MATRICE 200/210 V2 DRON'LAR İÇİN YENİ YAŞAM VE DJI MATRICE 300 RTK İÇİN ARTIRMA Kabiliyetleri
TOPODRONE P24 & P61, birçok DJI Matrice 200/210 V2 ve DJI Matrice 300 RTK kullanıcısına, mevcut drone'larının yeteneklerini yeni bir çözünürlük, görüntü kalitesi ve verimlilik düzeyine genişletme konusunda yardımcı olacak.

Artık kanıtlanmış ve güvenilir DJI DJI Matrice 200/210 V2 platformunuzu yeni bir faydalı yük eksikliğinden dolayı değiştirmenize gerek yok!

UYGUN OLABİLİRLİK
TOPODRONE P24 kamera şu anda piyasadaki DJI Matrice 200/210 V2 ve DJI Matrice 300 RTK drone'lar için fiyat açısından en uygun fiyatlı haritalama çözümüdür.

TOPODRONE PPK sistemi sayesinde, tüm dünyada çok sayıda sörveyör için projeler için kritik öneme sahip olan çok cazip bir fiyat için santimetre düzeyinde doğrulukla yüksek kaliteli fotoğraflar elde edilmesini sağlar.

TOPODRONE kameraların her iki modelinin de çok yönlülüğünü unutmayın.

TOPODRONE P24 & P61 kameralar, 3 eksenli gimbal üzerine kurulabilir ve fotogrametri görevleri için tek bir faydalı yük olarak kullanılabilir veya herhangi bir TOPODRONE LiDAR sistemi ile entegre edilebilir.

Geniş FOV'a sahip lensler sayesinde fotoğraflar, bir LiDAR sistemleriyle aynı anket koridorunu kapsıyor ve tek bir uçuştan havadan anket ve lazer tarama yapmanızı sağlıyor.

VERİMLİLİK & GENİŞ ALAN ARAŞTIRMASI
TOPODRONE P61'in DJI Zenmuse P1 kameraya göre çok daha az görüntü ile 120 metre irtifadan uçuş başına 1 km2'den fazla mesafe kat etmeye imkan veren 18 veya 24 mm lensleri ile birlikte yüksek performansına dikkatinizi çekmek isteriz. .

Bu, özellikle büyük araştırma alanları için veri işlemeyi büyük ölçüde hızlandırır.

SANTİMETRE DÜZEYİ HASSASİYET
Yüksek hassasiyetli fotogrametri işleme için, elde edilen fotoğrafları drone ve tabandan alınan günlüklerle birlikte gelişmiş TOPODRONE Post Processing yazılımına yüklemeniz ve Başlat düğmesine tıklamanız yeterli olacaktır.

Yazılım, her fotoğrafın kesin konumunu hesaplamak için işlem verilerini yayınlayacak ve x,y,z koordinatlarını RGB ve multispektral fotoğrafların EXIF ​​etiketlerine otomatik olarak yerleştirecektir.

Bundan sonra, içinde kesin koordinatları olan tüm fotoğraflar, Metashape, PIX4Dmapper veya 3Dsurvey gibi her türlü fotogrametrik yazılıma yüklenmeli ve otomatik görüntü hizalama çalıştırılmalıdır.

Sonuç olarak, yüksek detaylı 3D modellere, RGB veya multispektral ortofotoya kolayca dönüştürülebilen 2-5 cm x,y,z doğruluğu ile coğrafi referanslı görüntü blokları elde edeceksiniz.

Yorum Yaz