Egede Oluşum Derneği Depremzedeleri Yalnız Bırakmıyor

Egede Oluşum Derneği Depremzedeleri Yalnız Bırakmıyor
Egede Oluşum Derneği Depremzedeleri Yalnız Bırakmıyor

Ege’de oluşum derneği 11 ilimizde meydana gelen depremden dolayı gece gündüz çalışarak depremzedelerin yardımına koşuyor, hem deprem bölgesine yardım tırı göndererek yardımda bulunan dernek İzmir’e yerleşen depremzedeler içinde Eşya, Giyim, Gıda,Maddi Para vs. çeşitli yardımların yanı sıra evlerine de ziyarette bulunup ihtiyaçlarını karşılıyorlar.

haber arası detay


Dernek başkanı Bülent Gül yaptığı açıklamada; Ege, de Oluşum Derneği olarak 2020 yılı İzmir depreminden bu tarafa, hiç ara vermeden, engelli, ihtiyaçlı ve depremzede vatandaşlarımıza her türlü maddi ve manevi az da olsa ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. 


6 Şubat'ta 11 İlimizi kapsayan Kahramanmaraş Depremi'nde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diler, yaralılarımıza da yüce rabbim den Acil şifalar dileriz. Milletimizin Başı sağ olsun. 
"Alan el ile veren el arasında köprü görevi kuran derneğimiz" Halka ve Hakk’a hizmet etmeyi ilke edinmiş, ne siyasi ne de mezhep olarak hiç bir ayırım yapmadan herkese eşit mesafede olmuştur. Tüm üyelerimiz ve hayırseverlerimizle birlikte ihtiyaçlı, mağdur kesime merhamet ve şefkat elini hissettirmenin gururunu yaşadık, yaşıyoruz. Yardım faaliyetlerimizin depremzede ve ihtiyaçlı ailelere daha hızlı ve etkin ulaştırılması için de, Derneğimizin, çok onur ve gurur duyduğum cefakâr Ana kademesinin yanında çalışkan, azimli ve gönüllü gençlerimizden, gençlik yürütme komisyonları oluşturarak çalışmalarımıza ara vermeden hızlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.
Allah çıktığımız bu yolda inşallah bizleri mahçup etmez, daha çok hayırlı işler yapmayı nasip etsin inşallah. 
Çünkü "Her şey Allah rızası içindir."

Yorum Yaz