AK Parti adayı gençlerle basketbol oynadı: “Karşıyaka’ya daha genç bir vizyon katacağız”

AK Parti adayı gençlerle basketbol oynadı: “Karşıyaka’ya daha genç bir vizyon katacağız”
Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Bostanlı’da gençlerle basketbol oynadı ve kafe ziyaretleri yaptı. Gençlerin taleplerini dinleyen Çiftçioğlu, Karşıyaka’nın potansiyelini değerlendireceklerini söyledi.
AK Parti adayı gençlerle basketbol oynadı: “Karşıyaka’ya daha genç bir vizyon katacağız”

Karşıyakalı gençler AK Parti adayına ilgi gösterdi: “Gençlerimizi duyan, dinleyen bir anlayışla hareket edeceğiz”
Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, cumartesi günü Bostanlı’da gençlerle buluştu. Basketbol oynayan ve kafe ziyaretleri yapan Çiftçioğlu, gençlerin Karşıyaka’da görmek istedikleri yenilikleri not etti. Çiftçioğlu, gençlerin fikirlerini merkeze alan bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini belirtti.
Karşıyaka’da gençlerle buluşan AK Parti adayından projelerine dahil etme sözü: “Karşıyaka’ya artık daha genç bir bakış açısı katacağız”
Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde Bostanlı’da gençlerle bir araya geldi. Basketbol oynayan ve kafe ziyaretleri yapan Çiftçioğlu, gençlerin taleplerini projelerine dahil edeceğini söyledi. Çiftçioğlu, Karşıyaka’ya daha genç bir bakış açısı ve daha özel bir vizyon katacaklarını vurguladı.

haber arası detay

Karşıyaka’da gençlerle buluşan AK Parti adayı: “Karşıyaka’ya daha genç bir vizyon katacağız”

AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Karşıyakalı gençlerle bir araya geldi. Cumartesi günü Bostanlı’da basketbol oynayan ve kafe ziyaretleri yapan Çiftçioğlu, gençlerin ilgi odağı oldu.

Çiftçioğlu, gençlerin Karşıyaka’da görmek istedikleri yenilikleri dinledi ve bunları projelerine dahil edeceğini söyledi. “Gençlerimizi duyan, dinleyen ve onların fikirlerini merkeze alan bir anlayışla hareket edeceğiz” diyen Çiftçioğlu, gençlerin isteklerini yerine getireceklerini belirtti.

AK Parti’nin İzmir’deki en genç belediye başkan adayı olan Çiftçioğlu, Karşıyaka’nın genç nüfusunun potansiyelini değerlendireceklerini ifade etti. “Karşıyaka; kendine has ruhu ve duygusu olan; sporda, sanatta çok daha ön planda olabilecek bir ilçe. Karşıyaka’mızın potansiyeli, tüm bunlara yeter. Biz, bu potansiyeli gençlerimiz için harekete geçirmek durumundayız” dedi.

Çiftçioğlu, Karşıyaka’ya daha genç bir bakış açısı ve daha özel bir vizyon katacaklarını vurguladı. “Karşıyaka’da da bu hedefle yola çıktık. Projelerimiz üzerinde titizlikle çalışıyoruz. Gençlerimize söz veriyorum; Karşıyaka’ya artık daha genç bir bakış açısı, daha özel bir vizyon katacağız” diye konuştu

Yorum Yaz