AK Parti Buca’da seçim çalışmalarını hızlandırdı

AK Parti Buca’da seçim çalışmalarını hızlandırdı
Adnan Öztekin, Buca’ya hizmet etmek için hazır
AK Parti Buca’da seçim çalışmalarını hızlandırdı

AK Parti Buca İlçe Başkanı İbrahim Şengöz, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için ilçede yoğun bir tempo içinde çalışmalarını sürdürüyor. Şengöz, Buca’nın 47 mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, AK Parti’nin projelerini ve Buca Belediye Başkan adayı Adnan Öztekin’i tanıtıyor.

haber arası detay

AK Parti Buca İlçe teşkilatı, yerel seçimlere hazır olduğunu gösteriyor. Ana kademeden kadın ve gençlik kollarına kadar tüm üyeleriyle işbirliği içinde çalışan teşkilat, Buca’nın her köşesine ulaşarak, AK Parti’nin hizmet anlayışını ve vizyonunu anlatıyor. Buca’nın sorunlarına çözüm bulacak, ilçeyi daha yaşanabilir ve modern bir kent haline getirecek olan Buca Belediye Başkan adayı Adnan Öztekin de, seçim çalışmalarına katılarak, vatandaşların talep ve beklentilerini dinliyor.

AK Parti Buca İlçe Başkanı İbrahim Şengöz, seçim çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, “Buca’nın her mahallesinde, her sokağında, her insanında bir değer olduğunu biliyoruz. Bu değerleri ortaya çıkarmak ve Buca’yı daha da ileriye taşımak için çalışacağız. Buca’mız için yeni bir başlangıç noktasındayız” dedi. Şengöz, Buca halkının AK Parti’ye büyük ilgi ve destek gösterdiğini belirterek, “Gittiğim her yerde dokunduğum, görüştüğüm insanların ilgi ve desteğini almak gerçekten çok kıymetli. Biz hayallerimizi Güçlü Buca üzerine kurduk. O yüzden bu düşünceye hareket ediyoruz. Teşkilatımızın her bir üyesi de aynı şekilde. Çok çalışıyoruz. Yoruluyor musunuz derseniz, evet bazen kendimi yorgun hissettiğim oluyor ama seçim çalışmalarında sahada değerli hemşerilerimizin güzel sözleri yanınızdayız mesajı bu yorgunluğumuzu üzerimizden alıyor. Aşk ile çalışan yorulmaz” diye konuştu.

AK Parti’nin Buca Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Ekonomist Adnan Öztekin’in de seçim çalışmalarına katkı sağladığını ifade eden Şengöz, “Adnan Öztekin, Buca’nın yetiştirdiği değerli bir isimdir. Buca’nın sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi biliyor. Buca’ya yakışan bir belediye başkanı olacağına inanıyoruz. Adaylığının açıklanmasının ardından çok olumlu bir hava oluştu. Seçim çalışmalarında gözle görülür bir ivme yakaladık. 2024’ün Buca’sı bambaşka olacak. Seçim Koordinasyon Merkezimiz ve teşkilatımızın kararlılıkla ve azimle sürdürdüğü çalışmaların, ilçenin daha güzel bir geleceğe kavuşmasına çok büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Şengöz, Buca’da belediyeciliğin çok yetersiz ve gerçek manada hizmet etme anlayışından çok uzak olduğunu söyleyerek, “Buca’nın çöp sorunu, park sorunu, yol sorunu, ulaşım sorunu, sosyal belediyecilik sorunu var. Neredeyse her bir Bucalının dilinde olan çöpümüz toplanmıyor, parklarımız bakımsız, yollarımız delik deşik, gibi sözlerin 31 Mart’tan sonra son bulacağına yürekten inanıyorum. Adnan Öztekin, gerçek belediyecilik anlayışı ile Buca’ya hizmet edecek. Buca’yı daha temiz, daha yeşil, daha modern, daha sosyal, daha kültürlü, daha gelişmiş bir ilçe yapacak. Buca halkı, AK Parti’ye ve Adnan Öztekin’e güveniyor” şeklinde konuştu.

AK Parti Buca İlçe Başkanı İbrahim Şengöz, seçim günü sandık başında ve sandık kurulunda görev almak isteyen üyelerin, mahalle başkanlarıyla veya ilçe binasına gelerek görevli arkadaşlarla iletişime geçebileceklerini aktardı. Şengöz, “Bucamız, İzmir’in en büyük ilçesi ve partimizin en güçlü olduğu ilçelerin başında geliyor. Bu nedenle yükümüz çok ağır. Yerel seçim sürecinde bundan sonra görev yapacak olan mahalle başkanlarımızla, mahalle sandık kurulu ve tüm teşkilatımızla birlikte durmadan, yorulmadan çok çalışmak zorundayız. Buca’nın geleceği için sandık başında görev almak isteyen üyelerimizi görev almaya davet ediyorum. Sizlerin dava bilinciyle hareket ederek sandık başında görev almanız, Buca’nın geleceği adına çok önemli. Bu nedenle seçim günü sandık başında ve sandık kurullarında aktif rol alarak demokratik sürece katkı sağlayabilir ve Buca’mızın geleceğinde söz sahibi olabilirsiniz. Üyelerimiz ilçe binamıza gelerek ya da mahalle başkanlarımız ve görevli arkadaşlarımızla iletişime geçebilir, görev dağılımı ve organizasyon konularında detaylı bilgi alabilirler. Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız” dedi.

 

Yorum Yaz