Ergin, CHP’nin Ayvalık’taki yüzü oldu

Ergin, CHP’nin Ayvalık’taki yüzü oldu
Ergin, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Parti Meclisi üyeleri tarafından yeniden Ayvalık Belediye Başkan Adayı gösterildi. Ergin, partisinin ilçe binasında yaptığı konuşmada, Ayvalık için vizyonunu ve hedeflerini paylaştı.
Ergin, CHP’nin Ayvalık’taki yüzü oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart yerel seçimlerinde Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde mevcut Belediye Başkanı Mesut Ergin’i yeniden aday gösterdi. Ergin, adaylığının kesinleşmesinin ardından Ankara’dan Ayvalık’a döndü ve partisinin ilçe binasında coşkulu bir karşılama töreniyle karşılandı.

haber arası detay

Ergin, burada yaptığı konuşmada, Ayvalık’ı daha iyi bir geleceğe taşımak için çalıştığını ve 2019’dan bu yana yaptığı hizmetlerle Ayvalık’ın altın çağını başlattığını söyledi. Ergin, “Gücümüze güç katacak aydınlık yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz. İleri daima ileri gideceğiz. Allah’ın izniyle daha da büyük işler başaracağız” dedi.

Ergin, ayrıca, aday adaylığı sürecinde yaşanan rekabeti geride bırakarak, diğer aday adaylarıyla birlikte hareket edeceklerini ve CHP’nin bayrağını Ayvalık’ta ve Balıkesir Büyükşehir’de daha da yükseğe taşıyacaklarını belirtti. Ergin, kendisine yeniden adaylık görevini veren CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Parti Meclisi üyelerine, CHP Balıkesir ve Ayvalık başkan ve yöneticilerine, CHP teşkilatlarına ve Ayvalık halkına teşekkür etti.

Yorum Yaz