Traktör Test Sürüşünden İkili Görüşmelere, AGROEXPO 2024’te Neler Var?

Traktör Test Sürüşünden İkili Görüşmelere, AGROEXPO 2024’te Neler Var?
AGROEXPO 2024, İzmir’de Tarım ve Hayvancılık Fuarı Düzenliyor
Traktör Test Sürüşünden İkili Görüşmelere, AGROEXPO 2024’te Neler Var?

İzmir, 30 Ocak - 03 Şubat 2024 tarihleri arasında dünyanın dört bir yanından gelen tarım ve hayvancılık sektörü temsilcilerine ev sahipliği yapacak. AGROEXPO 2024, Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın dört büyük tarım fuarından biri olarak, 29 ülkeden 521 firmanın katılımıyla Fuar İzmir’de gerçekleştirilecek.

haber arası detay

AGROEXPO 2024, Dünya Fuarlar Birliği (UFİ) tarafından onaylı tek Tarım ve Hayvancılık Fuarı olma özelliğini taşıyor. Fuar, İtalya, Rusya, Çin, Macaristan, Çekya, İran gibi ülkelerin pavilyon katılımlarının yanı sıra, 90 ülkeden yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırlayacak. Fuarın ilk günü Ticaret Bakanlığı himayesinde Ege İhracatçı Birlikleri organizasyonu, ikinci günü ise Orion Fuarcılık organizasyonu ile düzenlenecek ikili görüşmeler ile milyarlarca dolarlık iş hacmi gerçekleşmesi hedefleniyor.

Fuarın en ilgi çekici bölümlerinden biri de Türkiye’de ilk kez bir tarım fuarında kurulacak olan özel test sürüş alanı olacak. Bu alanda, ziyaretçiler birbirinden ünlü traktör firmalarının en yeni teknolojiye sahip traktörlerini test etme şansını bulacaklar. Ziyaretçiler, traktör firmalarının stantlarından alacakları traktör test sürüş kartları ile almak istedikleri traktörleri test parkurunda deneyimleyebilecekler.

AGROEXPO 2024, aynı zamanda birbirinden renkli etkinliklere de sahne olacak. WEBAGRON iş birliği ile organize edilecek, Hassas traktör yarışması, traktör penaltı yarışması ve fenomenlerin de katılacağı bilgi yarışmaları gibi etkinliklerle ziyaretçiler 5 gün boyunca C Holü etkinlik salonunda keyifli saatler geçirecekler.

AGROEXPO 2024’e katılmak isteyen ziyaretçiler, fuarın kurumsal internet sitesi olan www.agroexpo.com.tr üzerinden kolayca kayıt olabilir ve ücretsiz biletlerini alabilirler. Fuar, 5 gün boyunca 10.00-18.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

AGROEXPO 2024, tarım ve hayvancılık sektörünün gelişimine katkı sağlamak, yeni işbirlikleri kurmak ve sektördeki son yenilikleri takip etmek isteyen herkesi bekliyor. Bu büyük buluşmayı kaçırmayın!

Yorum Yaz