Başkan Aydın’dan, Karakayalar’a Kavşak Müjdesi

Başkan Aydın’dan, Karakayalar’a Kavşak Müjdesi
AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, talepleri içinde olan Karakayalar kavşağının yatırım planına alındığını duyurdu.
Başkan Aydın’dan, Karakayalar’a Kavşak Müjdesi

Seferihisar’da trafik yoğunluğunu azaltmak, konforlu ve güvenli ulaşımı sağlamak için ana arterde önemli yatırımları hayata geçiren Karayolları Genel Müdürlüğü’nün; İzmir Caddesi üzerinde bulunan Karakayalar Bölgesi’ne kavşak yapımı için planlamaya başlandığı müjdesini AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın verdi.

haber arası detay

 

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, talepleri içinde olan Karakayalar kavşağının yatırım planına alındığını duyurdu. O bölgeye yeni Seferihisar Devlet Hastanesi’nin de yapılacağı dikkate alınarak Karakayalar Kavşağı planlamasının yapıldığını ve ivedilikle İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne sunulduğunu belirtti. İlçenin geleceğine can suyu olacak yatırımların AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı’nın çabalarıyla yaşama geçtiğini ifade eden Başkan Aydın; “AK Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı olarak vatandaşlarımızdan aldığımız talepleri not alıyoruz, komisyonlarımızda değerlendirip yönetim kurulu toplantılarımızda ilçemizin kanayan her yarasına merhem olacak kararları alıyoruz. Oluşturduğumuz talepleri ilgili kişi ve kurumlara iletiyoruz. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu geçen ay İzmir’de gerçekleştirdiği programda, vatandaşımızın talebini kendilerine arz ettik. Bakanımızın talimatıyla 2. Bölge Müdürlüğümüz hızlıca kavşak planlamasına başladı. Biz yalnızca asfalt ve beton hizmeti değil hemşehrilerimizin sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşaması adına yatırımlar gelmesine de öncülük ediyoruz” dedi.

Karakayalar sakinleri artık Sanayi Sitesi’ne girmek zorunda kalmayacak
Karakayalar Bölgesinde ikamet eden vatandaşların Seferihisar Sanayi Sitesinin içindeki yolu kullanmalarına gerek olmayacağını ifade eden Başkan Aydın; “Karakayalar’da yaşayan vatandaşlarımız kavşak imalatı tamamlandıktan sonra Seferihisar Sanayi Sitesi’nin içinden geçmelerine yada Uluslararası Seferihisar İMKB Anadolu İmam Hatip Lisesi kavşağına kadar gitmelerine gerek kalmayacak. Hem sanayi esnafımız hem de vatandaşlarımızın bu yatırımla yüzü gülecek. ‘Bal bal’ demekle ağız tatlanmıyor. Biz yaptıklarımızı konuşuyoruz, ilçemize kazandırdıklarımızla konuşuyoruz. Laf ola beri gele değil son 5 yılda ilçemize Seferihisar Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden daha fazla yatırım kazandırdık. Teşkilatımızla birlikte durmuyoruz, yorulmuyoruz, çalışıyoruz. Zaten yaptığımız girişimler ve yürüttüğümüz çalışmalarla hizmet ürettiğimizi hemşehrilerimiz net bir şekilde görüyor, artık boş laflara karınları tok. Seferihisar’da yaşayan vatandaşlarımız Büyükşehir ve ilçe belediyesinden umudunu kesmiş ve yüzlerini tamamıyla AK Parti’ye dönmüş durumda” dedi.

Yorum Yaz