Beyşehir Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır, İzmir’deki Konyalılarla Bir Araya Geldi

Beyşehir Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır, İzmir’deki Konyalılarla Bir Araya Geldi
Cumhur İttifakı AK Parti Konya Beyşehir Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır, 28 Şubat Pazar günü İzmir’de yaşayan Konyalılarla bir toplantı düzenledi.
Beyşehir Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır, İzmir’deki Konyalılarla Bir Araya Geldi

Konya Beyşehir Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır, İzmir’de Konyalılar Dernekleri Birliği Federasyonu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya katıldı. Bayındır, toplantıda yaptığı konuşmada, Konyalıların siyasi partiler tarafından göz ardı edildiğini, ancak “çantada keklik” olmadıklarını söyledi. Bayındır, Konyalıların birlikte hareket etmeleri gerektiğini belirtti.
Konyalılar, İzmir’de Adil Bayındır’ı Ağırladı
 Konyalılar Dernekleri Birliği Federasyonu, 28 Şubat Pazar günü İzmir’de Konya Beyşehir Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır’ı ağırladı. Toplantıda, yerel seçimler öncesi Konyalıların temsil hakları ve sorunları gündeme geldi. Bayındır, Konyalıların birlik ve beraberlik içinde olmaları çağrısında bulundu.

haber arası detay

Beyşehir Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır, İzmir’deki Konyalılarla Buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Konya Beyşehir Belediye Başkan Adayı Adil Bayındır, 28 Şubat Pazar günü İzmir’de yaşayan Konyalılarla bir araya geldi. Konyalılar Dernekleri Birliği Federasyonu’nun (KONFED) ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, yerel seçimlerde Konyalıların temsil sorunu ele alındı.

Bayındır, toplantıda yaptığı konuşmada, İzmir’de yaşayan Konyalıların birlik ve beraberlik içinde olmaları gerektiğini vurguladı. “Ben sizden oy istemeye gelmedim. Birlikteliğinizi görmek, kırgınlıklarınızı yerinde saptamak ve İzmir’de yaşayan hemşehrilerimizi kucaklamak için geldim. Ayrılmayın birleşin, yumruğunuzu aynı yere vurun. Çıtanızı ve çatınızı koruyun. Konyalıların ‘Çantada keklik’ olmadığını herkes biliyor zaten” dedi.

KONFED Başkanı Yusuf Devebacak da, Konyalıların İzmir’de önemli bir nüfus ve ekonomik güce sahip olduğunu, ancak siyasi partilerin bu gerçeği göz ardı ettiğini söyledi. “Konyalılar bu memleketin çimentosu, hoşgörü ve sevginin temsilcileridir. Buna rağmen siyasi partilerden talebimiz olan temsil haklarımız gözardı edilmekte, biz Konyalılar görmemezlikten gelinmektedir. Bu bakımdan başta AK Parti’ye olmak üzere diğer partilere kırgınlığımız vardır. Biz hiçbir partiye düşman ya da dost değiliz. Her partiye mesafeli bir duruş sergilediğimizi herkes biliyor. Bu yerel seçim öncesi birlikte hareket etmenin ne kadar önemli olduğunu gördük. Biz federasyon olarak bize önem verenlere tabi ki biz de değer veririz” diye konuştu.

Toplantıya, KONFED’e bağlı dernek başkanları ve üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda Konyalı vatandaş katıldı. Toplantının ardından, Bayındır, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ile bir araya gelerek, seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Bayındır, İzmir’deki ziyaretini tamamlayarak, Beyşehir’e döndü.

Yorum Yaz