Birlik Konvoyuyla Coşku Dolu Anlar: Helil Kınay Tüm Karabağlar’ı Dolaştı

Birlik Konvoyuyla Coşku Dolu Anlar: Helil Kınay Tüm Karabağlar’ı Dolaştı
Kınay, yıllarca yoldaşlarıyla birlikte çalıştığını ve bu dayanışmayı Karabağlar’da büyüteceğini vurguluyor. Seçim çalışmalarının sonuna yaklaşırken Kınay, birlik konvoyuyla vatandaşların coşkusunu paylaşıyor.
Birlik Konvoyuyla Coşku Dolu Anlar: Helil Kınay Tüm Karabağlar’ı Dolaştı

CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, pazar yerlerini modernleştirme projelerini anlatıyor.
Dayanışma ve Adalet İlkesiyle Helil Kınay’ın Karabağlar Vizyonu

Helil Kınay: Karabağlar’ın Geleceği İçin Çalışıyoruz
Modern Pazar Yerleri ve Sosyal Belediyecilik Vizyonu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlatan Kınay, Karabağlar’ın geleceği için önemli adımlar atmaya hazırlanıyor.

haber arası detay

Pazar Yerleri Modernleşiyor
Kınay, Eskiizmir Pazar Yeri’ni ziyaret ederek günü başlattı. Ardından Günaltay Mahallesi Pazar Yeri ve Bozyaka Mahallesi Pazar Yeri’ni de gezdi. Pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Kınay, 1 Nisan’dan sonra Karabağlar’daki pazar yerlerine ilişkin projelerini açıkladı. Bu projeler kapsamında pazar yerleri daha modern hale getirilecek. Elektrik ihtiyacını kendi üretecek olan pazar yerleri, çok amaçlı olarak kullanılacak. Haftanın 7 günü farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak olan pazar yerleri, el sanatları pazarı, çiçek pazarı, mini konser alanı, organik pazar, ikinci el pazarı ve açık hava sineması gibi farklı alanlara hizmet edecek.

Dayanışma ve Adalet İlkesi
İzmir Iğdırlılar Kültür ve Dayanışma Derneği ziyaretinin ardından Tüm Emekliler Sendikası ile bir araya gelen Kınay, “Hak, emek, adalet” sözlerini Karabağlar’da belediye başkanı olarak gerçekleştirecek olmanın heyecanını paylaştı. Kınay, yıllarca yoldaşlarıyla birlikte yürüdüğünü vurgulayarak, emeğini ve çalışmalarını paylaştığı insanlarla her zaman dayanışma içinde olduğunu ifade etti. Karabağlar’da bu dayanışmayı büyütmeyi hedeflediğini belirtti.

Yoksulluğa Karşı Sosyal Belediyecilik
Yurtoğlu Mahallesi ve Yunus Emre Mahallesi’ndeki pazar yerlerini ziyaret eden Kınay, Karabağlar’da en büyük sorunun yoksulluk olduğunu dile getirdi. Bu sorunu çözmek için sosyal belediyecilik çalışmalarına ağırlık vereceklerini belirtti. Karabağlar’da yaşayan vatandaşların yalnız kalmayacağını vurgulayarak, 58 mahallenin tümüne adil ve adaletli bir yaklaşım sergileyeceklerini söyledi.

Birlik Konvoyuyla Coşku Dolu Anlar
Seçim çalışma sürecinin sonuna yaklaşırken, Başkan Adayı Kınay, birlik konvoyu düzenleyerek tüm Karabağlar’ı dolaştı. Uzundere’den başlayan konvoy, Fahrettin Altay, İnönü Caddesi, Üçyol, Halide Edip Adıvar Bulvarı, Bozyaka, Eskiizmir Caddesi, Kibar Pazaryeri, Yunus Emre Mevlana Camii, Sırrı Atalay Caddesi ve Dostluk Bulvarı gibi bölgeleri kapsadı.

Yorum Yaz