“Cemil Şeboy’dan Adnan Öztekin’e Tam Destek”

“Cemil Şeboy’dan Adnan Öztekin’e Tam Destek”
Cemil Şeboy, AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Adnan Öztekin’in yanında olduğunu ve onun tecrübesine kefil olduğunu açıkladı.
“Cemil Şeboy’dan Adnan Öztekin’e Tam Destek”

Buca’nın efsane başkanı Cemil Şeboy, AK Parti’li aday Adnan Öztekin’e destek vererek, Buca’nın geleceği için yeni bir umut doğduğunu belirtti.

haber arası detay

“Buca’nın Dönüşümü İçin Sandık Başına”
Buca’nın efsane başkanı Cemil Şeboy, Bucalılara, ilçenin geleceğini belirlemek için 31 Mart’ta sandığa gitme çağrısında bulundu.

Buca’nın Geleceği İçin Yeni Bir Umut: Adnan Öztekin
31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala, İzmir’in en büyük ilçelerinden biri olan Buca’nın geleceği merakla bekleniyor. Buca’nın efsane başkanı Cemil Şeboy, Cumhur İttifakı’nın AK Parti’li adayı Adnan Öztekin’e açık destek vererek, “Adnan kardeşimi sonuna kadar destekliyorum. Yanındayım ve kefilim” dedi.

Cemil Şeboy’dan Öztekin’e Destek
AK Parti Buca’da yerel seçim çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor. Aday olarak açıklandığı andan itibaren Bucalılardan büyük teveccüh gören Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan adayı Adnan Öztekin’e en güçlü destek Cemil Şeboy’dan geldi. Şeboy, “Öztekin’in yanındayım ve kefilim” dedi.

Öztekin, Şirinyer Forbes sevgi yolu girişinde önümüzdeki günlerde coşkulu bir şekilde resmi açılışı yapılması planlanan AK Parti Buca İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) ziyaret etti. Bu ziyarette, İlçe Başkanı İbrahim Şengöz ve partililerle bir araya geldi.

Buca’nın Geleceği İçin Yeni Bir Umut
Seçim çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda konuşan Cemil Şeboy, Buca’nın bu seçimlerde kabuğunu kıracak olduğuna inandığını belirtti. Şeboy, “Buca Belediyesi gırtlağına kadar borçta, Buca 15 yıl çok geri kaldı. Belediye Başkanlığı yaptığım dönemde Buca’ya kazandırdığım hizmetlerin üstüne bir tuğla koyabildiler mi? Keşke koysaydılar da Buca bu halde olmasaydı. Ama maalesef Buca’nın hali ortada. Belediye vatandaş odaklı sorun çözen bir anlayıştan çok uzakta. Buca adeta çile çeken insanların yaşadığı bir kent haline dönüştü. Trafikte çile çekiyoruz, yolların kaldırımların delik deşik oluşundan, ilgisizlikten, parkların bakımsızlığından, çöplerin doğru dürüst ve planlı bir şekilde toplanmayışından. Şimdi bunu değiştirmek için sandıklar önünüze geldiğinde bir fırsat var. Buradan söylüyorum. Buca’yı bilen, tecrübeli, liyakat sahibi, belediyecilik geçmişi olan, pırlanta gibi bir kardeşimiz Adnan Öztekin’in yanındayım ve kefilim” dedi.

Bu sözlerle, Buca’nın geleceği için yeni bir umut doğdu. Adnan Öztekin’in tecrübesi ve Cemil Şeboy’un desteğiyle, Buca’nın geleceği için yeni bir sayfa açılacak gibi görünüyor. Bu seçimler, Buca’nın geleceğini belirleyecek önemli bir dönüm noktası olacak. Bucalılar, 31 Mart’ta sandığa giderek kendi geleceklerini belirleyecekler. Buca’nın geleceği için umut dolu bir bekleyiş içerisindeyiz.


 

Yorum Yaz