Cumhur İttifakı Seferihisar’da Gönülleri Fethetti

Cumhur İttifakı Seferihisar’da Gönülleri Fethetti
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ve Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın, Seferihisar’da teşkilatlar, dernekler, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi, Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberlik mesajını verdi.
Cumhur İttifakı Seferihisar’da Gönülleri Fethetti

Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir ve Seferihisar Belediye Başkan Adayları, ilçede gerçekleştirdikleri ziyaretlerde vatandaşlarla buluştu, projelerini anlattı.
Seferihisar’a Hizmet Sözü Veren Cumhur İttifakı Adayları Hamza Dağ ve Ahmet Aydın, Seferihisar’da esnaf ve vatandaşlarla görüştü, ilçenin sorunlarını ve potansiyelini değerlendirdi, Cumhur İttifakı’nın hizmet vizyonunu paylaştı.

haber arası detay

Cumhur İttifakı Adayları Seferihisar’da Halkla Buluştu

Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ve Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın, Seferihisar’da vatandaşlarla bir araya geldi. Dağ ve Aydın, ilçede gerçekleştirdikleri ziyaretlerde halkın talep ve beklentilerini dinledi, projelerini anlattı.

Dağ ve Aydın, ilk olarak AK Parti ve MHP Seferihisar teşkilatlarının düzenlediği toplantıya katıldı. Burada önceki dönem ilçe yöneticileriyle görüşen adaylar, daha sonra Seferihisar Doğu ve Güneydoğu Anadolu Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek üyeleriyle sohbet eden Dağ ve Aydın, Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberlik mesajını verdi.

Dağ ve Aydın, son olarak Seferihisar Belediye sokağında (52/1) esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Esnafın sorunlarını ve isteklerini dinleyen adaylar, Cumhur İttifakı’nın Seferihisar’a yapacağı hizmetleri anlattı. Aydın, yaptığı açıklamada, “Biz bugün de büyükşehir belediye başkan adayımız Sayın Hamza Dağ ile hemşehrilerimize kendimizi ve projelerimizi anlattık, bir bakıma tüm Seferihisarlıları gerçek hizmet belediyeciliğine davet ettik. Vatandaşlarımız şehrin sorunlarını ve hakketiği değeri görememesinden bahsediyor. Değişimi ve gelişimi istiyor. Biz yabancı kalmayacağız” dedi.

Dağ ise, Seferihisar’ın İzmir’in en güzel ilçelerinden biri olduğunu belirterek, “Seferihisar’ın potansiyelini ortaya çıkarmak için Cumhur İttifakı olarak el ele veriyoruz. Seferihisar’ı daha yaşanabilir, daha modern, daha huzurlu bir ilçe yapmak için çalışacağız. Seferihisar’ın her köşesine hizmet götüreceğiz. Seferihisar’ın sorunlarını çözecek, projelerini hayata geçirecek tek adres Cumhur İttifakı’dır” diye konuştu.

Yorum Yaz