Mutlu’dan Konak’a Rekor Hedefi: “Bir Başarı Hikayesi Yazmaya Geliyorum”

Mutlu’dan Konak’a Rekor Hedefi: “Bir Başarı Hikayesi Yazmaya Geliyorum”
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, saha çalışmalarını sürdürüyor. Mutlu, Tüm Yerel-Sen’i, İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ni, Çayırlıbahçe Spor Kulübü’nü ve ilçenin çeşitli mahallelerini ziyaret etti.
Mutlu’dan Konak’a Rekor Hedefi: “Bir Başarı Hikayesi Yazmaya Geliyorum”

Konak’ta Nilüfer Rüzgarı: CHP Adayı Mutlu, Halkla Buluştu CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmaları kapsamında ilçenin farklı noktalarında esnaf, vatandaş, sendika, spor kulübü ve yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi. Mutlu, projelerini anlattı, destek istedi.
Mutlu’dan Konak’a Rekor Hedefi: “Bir Başarı Hikayesi Yazmaya Geliyorum” CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, saha çalışmalarını sürdürüyor. Mutlu, Tüm Yerel-Sen’i, İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ni, Çayırlıbahçe Spor Kulübü’nü ve ilçenin çeşitli mahallelerini ziyaret etti. Mutlu, “Toplumcu belediyeciliği hayata geçireceğimiz Konak’ta rekor oy almak istiyoruz” dedi.
Gençlerden Mutlu’ya Tam Destek: “Konak’ta Nilüfer Zamanı” CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Alsancak Gül Sokak’ta kafe ve eğlence mekanlarını ziyaret etti. Mekanlarda oturan gençlerle sohbet eden Mutlu, karanfil hediye etti, projelerinden bahsetti. Gençler de Mutlu’ya sevgi ve ilgi göstererek, “Konak’ta değişim zamanı. Konak’ta Nilüfer zamanı” sloganları attı.

haber arası detay

Konak’ta halkla buluşmaya devam eden CHP Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, ilçenin farklı mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kahramanlar ve Mimar Sinan semtlerinde esnaf ziyaretleri yapan Mutlu’ya, CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi ve 30 yıldır muhtarlık görevini sürdüren Gülay Pekcan da eşlik etti. Esnafların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Mutlu, “Konak’ta esnafın yüzü gülecek. Esnafımızın kira, vergi, sigorta gibi yüklerini azaltacak, işlerini kolaylaştıracak projelerimiz var. Esnafımızın yanındayız, destekçisiyiz” dedi. Esnaflar da Mutlu’ya sevgi gösterilerinde bulunarak, başarı dileklerini iletti.

Mutlu’nun bir sonraki durağı İzmir Gazeteciler Cemiyeti oldu. Cemiyet Başkanı Misket Dikmen ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Mutlu, yerel basının önemine değindi. “Yerel basın, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Yerel basın, halkın sesi, gözü, kulağıdır. Yerel basın, yerel yönetimlerin denetleyicisi, yol göstericisidir. Biz, yerel basının her zaman yanında olacağız. Yerel basının sorunlarını çözmek, imkanlarını artırmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. Cemiyet Başkanı Dikmen de Mutlu’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Yerel basın, zor bir süreçten geçiyor. Yerel basına destek veren, değer veren bir belediye başkanı adayı görmek bizi mutlu ediyor. Sizden beklentimiz, yerel basını unutmamanız, desteklemeniz, işbirliği yapmanızdır” dedi.

Mutlu, günün son saha mesaisinde ise kafe ve eğlence mekanlarının yoğun olduğu Alsancak Gül Sokak’ı ziyaret etti. Mekanlarda oturan gençlerle sohbet eden Mutlu’ya, oğlu Tan Mutlu ve arkadaşları da eşlik etti. Mutlu, karanfil hediye edip projelerinden bahsettiği gençlerden tam destek topladı. Gençlerin sorunlarına ve taleplerine kulak veren Mutlu, “Konak’ta gençlerin daha çok söz sahibi olacağı, daha çok katılım sağlayacağı, daha çok eğleneceği, daha çok öğreneceği bir belediyecilik anlayışı getireceğiz. Gençlerin spor, sanat, kültür, eğitim gibi alanlarda desteklenmesi için projelerimiz var. Gençlerin geleceğine yatırım yapacağız. Gençlerin enerjisine, yaratıcılığına, dinamizmine güveniyoruz. Gençlerle birlikte Konak’ı daha güzel, daha yaşanabilir, daha mutlu bir ilçe yapacağız” dedi. Gençler de Mutlu’ya sevgi ve ilgi göstererek, “Konak’ta değişim zamanı. Konak’ta Nilüfer zamanı” sloganları attı.

Yorum Yaz