Cumhuriyet’in 100. yılında, Türkiye’nin değerleri gençlere aktarılıyor

Cumhuriyet’in 100. yılında, Türkiye’nin değerleri gençlere aktarılıyor
Atlas Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın düzenlediği “6. Atlas Geleceği Konuşuyor” etkinliği, farklı alanlarda başarı göstermiş isimleri gençlerle bir araya getiriyor. Etkinlik, 24 Şubat 2024’te İzmir Ticaret Odası Büyük Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Cumhuriyet’in 100. yılında, Türkiye’nin değerleri gençlere aktarılıyor

Atlas Geleceği Konuşuyor: Birinci yüzyıldan ikinci yüzyıla iz bırakanlar; Cumhuriyet’in 100. yılında, Türkiye’nin farklı alanlarda iz bırakan isimleri, Atlas Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın düzenlediği etkinlikte gençlerle buluşacak. Etkinlik, bilim, sanat, ekonomi, girişimcilik ve iletişim alanlarında değerli konuşmacıları ağırlayacak.
Atlas Sağlık ve Eğitim Vakfı, cumhuriyetin değerlerini, aklın ve bilimin yol göstericiliğini, insan haklarına saygılılığı vurgulayan bir etkinlik düzenliyor. Etkinlik, Türkiye’nin farklı alanlarda iz bırakan isimlerini gençlerle bir araya getirerek, onlara ilham vermek, vizyon kazandırmak ve geleceğe hazırlamak istiyor.

haber arası detay

Cumhuriyet'in 100. yılında, Türkiye'nin iz bırakanları gençlerle buluşuyor

Atlas Sağlık ve Eğitim Vakfı, cumhuriyetin değerlerini özümsemiş, aklın ve bilimin yol göstericiliğini benimsemiş, insan haklarına saygılı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla kuruldu. Vakıf, her yıl farklı bir ana tema belirleyerek, ülkenin yetiştirdiği değerli bilim insanları, düşünürleri, iş insanları ve girişimcilerini İzmir'e davet ediyor. Bu yıl 6. kez düzenlenecek olan "Atlas Geleceği Konuşuyor" etkinliği, Cumhuriyet'in 100. yılı onuruna, birinci yüzyıldan ikinci yüzyıla iz bırakan Türkiye'nin önemli isimlerini gençlerle buluşturacak.

Etkinlik, 24 Şubat 2024'te İzmir Ticaret Odası Büyük Salonu'nda gerçekleştirilecek. Etkinliğin sunuculuğunu Sanatçı Hakan Bilgin yapacak. Atlas Vakfı Yönetimi, üyeleri ve bursiyerlerin de hazır bulunacağı etkinlik, tüm İzmirlilere ve gençlere açık olacak. Etkinlik, saat 12:00'de açılış konuşmalarıyla başlayacak. Etkinliğin ilk konuşmacısı, sosyal girişimci Prof. Dr. Itır Erhat olacak. Erhat, Türkiye'de sosyal girişimciliğin önemini, zorluklarını ve fırsatlarını anlatacak.

Etkinliğin diğer konuşmacıları ise şöyle:

- İş İnsanı CEO Ali Bozer: Türkiye'nin tarım ve hayvancılık alanında 'sanayici ve marka ikilemini' nasıl yönetebileceğini, kendi deneyimleri ve önerileriyle paylaşacak.
- Prof. Dr. Türker Kılıç: Sağlık alanında devrim niteliğinde yapmış olduğu tıp alanındaki çalışmaları ile ülkemizin adını dünya tıp tarihine yazdıran Kılıç, tecrübe, bilgi birikimi ve yaşam felsefesini İzmirlilerle paylaşacak.
- Fazıl Oral: Liderlik ve yönetim düşünürü Oral, 20 yıla yakın büyük şirketlere verdiği danışmanlık hizmeti ve eğitimlerden edindiği bilgileri, İzmirlilerin zihinlerine katkı yüreklerine de merak ve heyecan yaratacak şekilde aktaracak.
- Ergün Başar: Ressam Başar, yurtiçi ve yurtdışı birçok sergisiyle sanatta Türkiye'nin adını duyurmakla kalmadı, vermiş olduğu eserlerle ismini altın harflerle yazdırdı. Sanatın geleceği ve projeleri üzerine görüşleri ile etkinliğe renk katacak.
- Sedef Kabaş: İletişim bilimci gazeteci yazar Kabaş, 2007 yılından bu yana iş dünyasına, üst düzey yöneticilere medya ve iletişim danışmanlığı yapıyor. Tecrübelerini çağdaş Türk kadını kimliği ile İzmirlilerle paylaşacak.
- Emin Çapa: Ekonomi gazetecisi TV yapımcısı programcısı Çapa, Türkiye'nin ve dünyanın ekonomik gündemini, geleceğe yönelik öngörüleri ve analizleriyle değerlendirecek. Etkinliğin son konuşmacısı olan Çapa, gençlere ekonomik alanda fırsat ve tehditleri anlatacak.

"Atlas Geleceği Konuşuyor" etkinliği, Türkiye'nin farklı alanlarda iz bırakan isimlerini gençlerle buluşturarak, onlara ilham vermek, vizyon kazandırmak ve geleceğe hazırlamak istiyor. Etkinlik, aynı zamanda Cumhuriyet'in 100. yılında, cumhuriyetin değerlerini, aklın ve bilimin yol göstericiliğini, insan haklarına saygılılığı vurgulayarak, topluma ve şehre katkı sağlamayı da hedefliyor.

Yorum Yaz