Doğalgaz Çeşme’ye Geliyor: Esat Tanık’tan Seçim Öncesi Müjdeli Haber

Doğalgaz Çeşme’ye Geliyor: Esat Tanık’tan Seçim Öncesi Müjdeli Haber
Esat Tanık’tan Tarihi Açıklama Spot: Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, Çeşme halkının yıllardır beklediği doğalgaz sorununu çözdüğünü duyurdu.
Doğalgaz Çeşme’ye Geliyor: Esat Tanık’tan Seçim Öncesi Müjdeli Haber

Çeşme’nin altyapı sorunlarına el atan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, ilçe halkına seçim öncesi müjdeli bir haber verdi. Tanık, İzmirgaz yetkilileri ile yaptığı görüşmeler sonucunda, Çeşme’nin doğalgaz ihtiyacının karşılanması için gerekli adımların atıldığını ve çalışmaların hızla devam ettiğini bildirdi.

haber arası detay

Çeşme’nin uzun süredir devam eden doğalgaz sorununu çözmek için harekete geçen Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, ilçe halkına doğalgaz sözü verdi. Tanık, İzmirgaz yetkilileri ile anlaşmaya vardığını ve doğalgaz altyapı yatırımlarının 2024 yılı bütçesine dahil edildiğini açıkladı. Tanık, “Doğalgazın Çeşme’mize geldiğine herkes Tanık olacak” dedi.

Çeşme’de doğalgaz sevinci: Herkes Tanık olacak

İzmir’in turistik ilçesi Çeşme’de, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, ilçe halkının yıllardır beklediği doğalgaz müjdesini verdi. Tanık, İzmirgaz yetkilileri ile yaptığı toplantıda, doğalgaz altyapı yatırımlarının 2024 yılı bütçesine dahil edildiğini ve çalışmaların bugün itibariyle başladığını açıkladı.

Çeşme, dünya turizminin göz bebeği olan bir ilçe olmasına rağmen, altyapı sorunlarıyla boğuşuyor. Özellikle doğalgazın olmaması, hem ilçe halkının hem de turistlerin yaşam kalitesini olumsuz etkiliyor. Bu sorunu çözmek için yola çıkan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, seçim çalışmalarının yanı sıra ilçenin sorunlarına da el attı. Tanık, İzmirgaz yetkilileri ile bir süredir görüşmeler yaparak, Çeşme’nin doğalgaz ihtiyacını gündeme getirdi.

Bugün yapılan toplantının ardından, Tanık, ilçe halkına müjdeli haberi duyurdu. Tanık, “Doğalgaz altyapı yatırımlarının 2024 bütçesine dahil edilmesi noktasında yetkililerle mutabık kaldık. İzmirgaz kurumumuzun kıymetli yöneticileri talebimizle ilgili düğmeye bastı ve doğalgaz artık Çeşme’mize gelecek. Gerekli çalışmalar bugün itibari ile başlatıldı. Çalışmaların hızla devam etmesi için titizlikle takipte olacağız. Çeşme’mizde doğalgazın olmadığı tek bir mahalle kalmayacak. Doğalgazın Çeşme’mize geldiğine herkes Tanık olacak” dedi.

Tanık, Çeşme’ye hizmet etmek için yola çıktığını belirterek, “İlçemizin uzun süredir devam eden kronik sorunları var. Özellikle altyapı noktasında çok ihmal edildik. Sorunların tespiti ve çözümü noktasında sürekli hemşerilerimiz ile istişareler yapıyor, proje ekibimiz ile gece-gündüz çalışıyoruz. 4 Mevsim yaşayan bir Çeşme hayalimiz var. Hemşerilerimizin, en az misafirlerimiz kadar mutlu ve huzurlu yaşamalarını istiyoruz. Bu çerçevede kıymetli Çeşmeli hemşerilerime, 1 Nisan sabahının ilk müjdesini vermek istiyorum. Biz Çeşme’nin sorunlarıyla dertlendik. Sorunları biliyor ve çözüm için geliyoruz. Çeşme’nin tüm altyapı sorunları giderilene kadar derdimiz ve çalışmalarımız devam edecek. Yalnızca Çeşme için, Çeşmelinin hizmetinde olacağız” diye konuştu.

Toplantı sonrası İzmirgaz yetkililerine teşekkür eden Tanık, “Çeşme’de daha çok sorun var, çözmek için çalışmaya devam” diyerek saha çalışmalarına ilçede devam etti. Tanık, ilçe halkından da destek isteyerek, “Çeşme’mizi hep birlikte yöneteceğiz. Çeşme’mizi hep birlikte güzelleştireceğiz. Çeşme’mizi hep birlikte geleceğe taşıyacağız. Çeşme’mize sahip çıkalım. Çeşme’mize Tanık olalım” çağrısında bulundu.

Tanık’ın verdiği doğalgaz müjdesi, ilçe halkı tarafından büyük sevinçle karşılandı. Çeşmeli vatandaşlar, Tanık’a teşekkür ederek, “Doğalgaz, Çeşme için çok önemli bir ihtiyaçtı. Yıllardır bekliyorduk. Esat Tanık sayesinde bu sorun çözüldü. Çeşme’mize doğalgaz geldi. Çeşme’mize Tanık geldi. Çeşme’mize bahar geldi. Esat Tanık, Çeşme’nin umudu oldu. Esat Tanık, Çeşme’nin geleceği oldu. Esat Tanık, Çeşme’nin başkanı oldu” dediler.


 

Yorum Yaz