DSP Bornova’da Genç İş İnsanı Şengül’ü Seçti

DSP Bornova’da Genç İş İnsanı Şengül’ü Seçti
Bornova DSP’nin Yeni İlçe Başkanı Taner Muhammed Şengül Kimdir?
DSP Bornova’da Genç İş İnsanı Şengül’ü Seçti

Demokratik Sol Parti (DSP) Bornova İlçe Başkanlığına, genç ve başarılı iş insanı Taner Muhammed Şengül getirildi. Şengül, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın elinden rozetini ve mazbatasını aldı.

haber arası detay

Bornova’nın sevilen isimlerinden olan Taner Muhammed Şengül, Cumartesi günü DSP Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle DSP Bornova İlçe Başkanlığı görevine resmen başladı. Törene DSP Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Önder Aksakal, DSP Genel Başkan Yardımcıları, DSP İzmir İl Başkanı, DSP Bornova İlçe Yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.

Törende konuşan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Taner Muhammed Şengül’ü tebrik ederek, “Bornova, İzmir’in en büyük ve en önemli ilçelerinden biridir. Burada DSP’yi güçlü bir şekilde temsil edecek, halkın sorunlarına duyarlı, vizyon sahibi, dinamik ve çalışkan bir ilçe başkanına ihtiyacımız vardı. Taner Muhammed Şengül kardeşimiz, iş hayatındaki başarılarını siyasete de taşıyacak, Bornova’da DSP’nin bayrağını yükseltecektir. Kendisine güveniyor ve başarılar diliyorum.” dedi.

Taner Muhammed Şengül ise, DSP Bornova İlçe Başkanlığı görevini kabul ettiği için çok mutlu olduğunu belirterek, “DSP, Türkiye’nin en köklü ve en saygın partilerinden biridir. Bu partinin kurucusu ve lideri merhum Bülent Ecevit, ülkemize büyük hizmetler vermiş, demokrasi, insan hakları, sosyal adalet ve milli çıkarlar konusunda örnek olmuştur. Biz de onun izinden giden, onun ilkelerine bağlı, onun vizyonunu paylaşan bir ekiple Bornova’da DSP’yi hak ettiği yere taşımak için çalışacağız. Milletimiz için güzel çalışmalar yapacağız, Rabbim mahcup etmesin.” diye konuştu.

Taner Muhammed Şengül kimdir?

1993 yılında Bornova’da doğan Taner Muhammed Şengül, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Bornova’da tamamladı. Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden birincilikle mezun oldu. İş hayatına Bornova’da başlayan Şengül, kendi kurduğu şirketle GSM ve otomotiv sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Siyasete ve Sivil Toplum Kuruluşlarına uzak olmayan ve İzmir’de faaliyet gösteren bir Sivil Toplum Kuruluşunda Ekonomi ve Mali İşler Başkanı olarak görev yapan Şengül iyi derecede İngilizce biliyor.

Yorum Yaz